Fly Drive Pousadas Midden en Zuid Portugal Afbeelding Fly Drive Pousadas Midden en Zuid Portugal
Fly Drive Pousadas Midden en Zuid Portugal ****
Bestemming: Rondreizen Portugal - Fly Drive Pousadas

Fly Drive Pousadas Midden en Zuid Portugal

****

plane hotel car


8 Dagen


Gedurende deze Pousada Fly Drive door het Midden en Zuiden van Portugal, bezoekt u naast de bruisende hoofdstad Lissabon, het schitterende dorpje Sagres, gelegen in een natuurpark, op het meest zuidwestelijke puntje van Europa, prachtige historische paleizen, waaronder het romantische paleis Palacio da Pena in Sintra, charmante kasteelstadjes in Alto Alentejo, zoals Marvao, Eztremoz en Elvas. Werelderfgoed cultuur vindt u in Lissabon en Evora, heerlijke lokale gastronomie en een warm welkom, waar u ook gaat. Uw verblijf is verzorgd in unieke Pousadas, gelegen op unieke locaties, verbonden zijn met de tradities van het prachtige vakantieland Portugal.



Dag 1 - 2: Vertrek naar Lissabon 2 overnachtingen in Pousada Palácio of Queluz


Bij aankomst in Lissabon luchthaven haalt u uw huurauto op en rijdt u naar Pousada Palacio De Queluz. Hier verblijft u 2 nachten en heeft u tijd om de hoofdstad Lissabon en de Costa de Lisboa te bezoeken. Wij raden u aan om het Paleis van Pena in Sintra te bezoeken.

De hoofdstad van Portugal biedt veel bezienswaardigheden zoals de kloosters Mosteiro dos Jerónimos en Torre de Belem, die beide tot het werelderfgoed behoren. Het centrum van Lissabon bevindt zich in de wijk Baixa. Hier vindt u het Rossio, het belangrijkste plein van de stad met verschillende restaurants. Ten oosten van het centrum bevindt zich de wijk Alfama, een oude Moorse wijk, bekend om haar smalle straatjes, mooie architectuur en het St. George Kasteel. Om de stad op een leuke manier te ontdekken, kunt u de tram nemen. Op tramlijn 28 rijdt een oude tram die veel door toeristen wordt gebruikt. Met deze tram kunt u onder andere de oudste en bekendste kerk van de stad bezoeken, de Kathedraal van Lissabon. U overnacht in de prachtige Pousada Palacio de Queluz.

Pousada Palacio de Queluz
In Pousada Palacio de Queluz Palace voelt u zich als lid van de Europese royalty. Dit historische hotel is gelegen in het wachthuis van Queluz Palace. Sterk beinvloed door de barok- en rococo stijlen van de achttiende en negentiende eeuw, zal dit hotel u een verblijf bieden met hedendaagse comfort in klassieke stijl, om zo met volle teugen te kunnen genieten van het rijke patrimonium dat u omringt. In een intieme ruimte, met 26 kamers, reist u terug in de tijd naar een periode waarin de kunst, muziek en schoonheid van allergrootst belang waren binnen de hogere kringen in Portugal.

Dag 3: Van Queluz naar Marvao 1 overnachting in Pousada Santa Maria


Vandaag vertrekt u in noordoostelijke richting naar Alto Alentejo. Onderweg naar Marvao kunt u in Santarém stoppen om te lunchen en om de Torre das Cabagas te bezoeken. Bij aankomst in Marvao kunt u inchecken in Pousada Santa Maria om vervolgens het kasteel te bezoeken. U overnacht 1 nacht in deze Pousada.

Pousada de Marvao
Marvao, het hooggelegen dorp in Alentejo waar u arenden kunt zien vliegen op de pistes. Gelegen op een granieten massief ligt uw Pousada de Santa Maria, omringd door rust, rust en schoonheid die u verblijf zal inspireren. Uitkijkend over Spanje en de regio Serra da Estrela ligt Pousada de Marvao tussen gerestaureerde witte huizen, welke bezoekers soms het gevoel geeft dat zij zich boven de wolken bevinden, vooral in de mist. Dit typische hotel biedt twee gezellige open haarden, waar u in de winter het geknetter hoort van aromatische hout. De omgeving is een paradijs voor liefhebbers ornithologie, met diverse vogels-kijken routes. De locatie is al net zo charmant in de zomer, met dagen van onbeperkt zicht van absoluut onvergetelijke beelden.

Dag 4: Van Marvao naar Vila Vicosa - 1 overnachting in Pousada Vila Vicosa


Op de vierde dag vertrekt u vanuit Marvão in zuidelijke richting naar Pousada Vila Vicosa. Onderweg kunt u stoppen in Estremoz en na het inchecken heeft u tijd om het paleis van de hertogen van Braganca te bezoeken. U overnacht 1 nacht in Pousada Vila Vicosa.

Pousada Convento de Vila Vicosa
Logeren bij de Pousada do Convento das Chagas de Cristo is een unieke, droomachtige ervaring uit het verleden. Verlies uzelf in de kamers en gangen, trappen en rondbogen: een van de meest nobele en weelderige kloosters in Portugal. Kom en geniet van de eerste zaal: versierd met de geschilderde houten kunstwerken die ooit werden geplaatst in hun originele plafonds. Bij de bar kunt u genieten van een drankje en een goed gesprek in een van de unieke, zeer comfortabele stoelen, genaamd conversadeiras. In dit historische hotel vindt u elke dag weer een ander hoekje. De mooie fresco's en tegels, origineel of hersteld zijn overal aanwezig.

Marvao


Dag 5: Van Vila Vicosa naar Beja 1 overnachting in Pousada Beja


Op de vijfde dag kunt u onderweg naar Pousada Beja langs de stad Evora rijden. Het historische centrum van Evora is door de Unesco benoemd tot Wereld Erfgoed. U overnacht 1 nacht in Pousada Beja.

Pousada Convento de Beja
Geniet van een verblijf in de prachtige Pousada Beja. Het voormalige klooster van San Francisco is een ruim toevluchtsoord, dat aanvoelt als een vakantiehuis waar u heerlijk tot rust zult komen. De structuur van het klooster heeft bepaalde renovaties ondergaan door de eeuwen heen, waarbij de origineel bewaard gebleven bogen prachtig geintegreerd zijn met de versterkingen.

Dag 6 - 7: Van Beja naar Sagres 2 overnachtingen in Pousada De Sagres


Vandaag vertrekt u richting de Algarve naar het meest zuidwestelijke punt van Europa. Onderweg naar Sagres kunt u stoppen in de Algarve en de gezellige badplaatsjes zoals Albufeira, Portimao of Lagos bezoeken. U overnacht 2 nachten in Pousada De Sagres.

Pousada de Sagres
Er ligt iets magisch en mystieks over Sagres. Deze meest zuid-westelijke punt van Europa herbergt grote geschiedenis. Een verblijf in Pousada de Sagres bezorgt u een onvervalst contact met de natuur en haar elementen in hun zuiverste staat.

Sagres



Dag 8: Van Sagres naar Faro en terugvlucht


Vandaag reist u terug naar Nederland en afhankelijk van uw vluchtschema, kunt u op de laatste dag nog genieten van de Algarve kust. Uw huurauto kunt u inleveren op de luchthaven van Faro.



Hotels
Pousada Palacia De Queluz
Dit luxe hotel ligt in het gebouw dat vroeger gebruikt werd door de Koninklijke Garde van het Hof in het Paleis van Queluz. Het biedt ruime kamers met een satelliet-tv.
De kamers met airconditioning van Pousada Palacio de Queluz zijn individueel ingericht met warme kleuren en elegante, houten meubels. Alle kamers hebben een bureau, een minibar en een eigen badkamer.
In Cozinha Velha, het restaurant van Pousada Palacio de Queluz, kunt u genieten van zowel authentiek Portugese als internationale gerechten. De bar serveert verfrissende drankjes en snacks. Er is ook nog roomservice beschikbaar.
Bij de 24-uursreceptie kunt u een auto huren om de prachtige omgeving te verkennen.
Er is gratis privéparkeergelegenheid. Het centrum van Lissabon ligt op slechts 15 km van Pousada Palacio de Queluz en het is 14 km naar Sintra.


Pousada Marvao
Dit charmante pousada is gevestigd in twee kleine traditionele witte huisjes in Marvão, en biedt een prachtig uitzicht op de omliggende bergen vanuit haar restaurant. Het hotel beschikt over kamers met kabel-tv en airconditioning.
De kamers van het Pousada de Marvao zijn uitgerust met een minibar, een bureau, en een eigen badkamer. Alle kamers zijn ingericht met elegant houten meubilair en warme kleuren.
Het panoramische restaurant biedt authentieke Portugese en internationale gerechten. De bar schenkt allerlei verfrissende drankjes. Roomservice is ook beschikbaar.
Nabij het Pousada de Marvao kunt u onder meer vissen en wandelen. U kunt ook het middeleeuwse stadje verkennen, dat een kasteel heeft.

Pousada Vila Vicosa
Dit hotel is gevestigd in een voormalig klooster en ligt vlak bij het historische dorp Vila Viçosa. Het wordt omgeven door weelderige landschapstuinen. Het hotel biedt een buitenzwembad, een ruim terras en een heerlijk restaurant.
De elegante kamers van het Pousada Convento de Vila Viçosa zijn ingericht in warme kleuren. Ze zijn voorzien van houten meubels, een kabel-tv en een marmeren badkamer met een ligbad.
Gasten kunnen van een maaltijd genieten in het restaurant, waar authentieke, lokale gerechten en internationale wijnen geserveerd worden. De loungebar biedt een ongedwongen sfeer en serveert lichte snacks en verfrissende drankjes.
Het buitenzwembad van het Pousada Convento de Vila Viçosa wordt omgeven door ligstoelen en parasols.
Het hotel ligt op 1 km van het station van Vila Viçosa en er is gratis parkeergelegenheid bij de accommodatie.

Pousada Convento Beja
Pousada Convento de Beja gevestigd in een voormalig 13e-eeuws Franciscaans klooster in het hart van het historische centrum van Beja en biedt charmante kamers met originele kenmerken. Tot de faciliteiten behoren een buitenzwembad en tennisbanen.
De kamers van het Pousada Convento de Beja zijn voorzien van airconditioning en ingericht met warme kleuren en houten meubilair. Alle kamers beschikken over kabel-tv, een minibar en een eigen badkamer.
U kunt genieten van regionale en klassieke internationale gerechten in het restaurant. Ook is er roomservice.
De 24-uursreceptie kan helpen bij het organiseren van tal van activiteiten, waaronder fietsen, paardrijden en wandeltochten.
Het Castelo de Beja ligt op slechts 700 meter van Pousada Convento de Beja en Museu Rainha Dona Leonor ligt op slechts 300 meter afstand. Er is gratis privéparkeergelegenheid.

Pousada Sagres


Deze prachtige accommodatie ligt op 2 minuten lopen van het strand. Pousada de Sagres bevindt zich op een prachtige klif aan de Atlantische Oceaan.
De ligstoelen rond het zwembad bieden een adembenemend uitzicht op de kust. U kunt ook een potje tennissen op de tennisbaan of lekker gaan vissen.
De kamers van het Pousada de Sagres zijn voorzien van airconditioning, een bureau en een kluisje. Ze hebben allemaal ook een moderne badkamer.
Na een ontspannende dag kunt u genieten van traditionele Portugese gerechten in het restaurant van het Pousada de Sagres.
Het fort van Sagres bevindt zich op 5 minuten rijden van het hotel. Lagos bereikt u in 30 minuten rijden.
Deze accommodatie heeft ook een van de best beoordeelde locaties in Sagres! Gasten geven het hogere scores dan aan andere accommodaties in de buurt.



Locatie


Vluchten

Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • 7 overnachtingen in de charmant Pousadas
  • Verzorging o.b.v. logies en ontbijt
  • All-in Huurauto, categorie small


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Brandstofkosten en eventuele tolgelden
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Evt. aanschaf van een routekaart


Huurauto


Standaard inbegrepen in de huursom:

  • Huurauto, categorie Small
  • Ongelimiteerde kilometers
  • (Extra) WA-dekking van 7,5 miljoen
  • Schadeverzekering (CDW)
  • Diefstalverzekering (TP)
  • Terugbetaling eigen risico
  • Dekking glas-banden-bodem-dakschades
  • 24/7 Nederlandstalig noodnummer

Optioneel

  • Tegen een toeslag is het mogelijk uw huurauto te upgraden naar een hogere klasse/groter type auto. Deze toeslag is afhankelijk van de beschikbaarheid.
  • Tegen een toeslag kunt u een GPS huren (wanneer u zelf geen GPS heeft).

Belangrijke informatie autohuur

U dient te beschikken over een creditcard op naam van de hoofdbestuurder. De waarborg voor de huurauto wordt gereserveerd op uw creditcard door de lokale leverancier ter plaatse. De bestedingsruimte is hierdoor tijdelijk kleiner. Controleert u voor u op reis gaat daarom goed de bestedingsruimte van uw creditcard.



Overige Informatie
Dag tot dag
  • Dag 1: Lissabon
  • Dag 2: Lissabon
  • Dag 3: Lissabon - Marvao
  • Dag 4: Marvao - Villa Vicosa
  • Dag 5: Villa Vicosa - Beja
  • Dag 6: Beja - Sagres
  • Dag 7: Sagres
  • Dag 8: Sagres - Faro - Terugvlucht

Beschikbaarheid

Reserveringen kunnen wij pas definitief aan u bevestigen nadat wij de beschikbaarheid van de vluchten en accommodatie voor u gecontroleerd hebben. Uw boeking is pas definitief wanneer dit door een van onze reserveringsmedewerkers telefonisch is bevestigd of wanneer u de definitieve factuur per e-mail heeft ontvangen. We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste accommodatie/vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.




Warning: mysqli_num_rows() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/flydrond/public_html/templates/MainView.php on line 1441
Fly Drive Pousadas Midden en Zuid Portugal 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail






© Copyright 2008-2024  flydriverondreis.nl
v2.0180518