Langs paradores in Noord en Midden Spanje Afbeelding Langs paradores in Noord en Midden Spanje
Langs paradores in Noord en Midden Spanje ***
Bestemming: Rondreizen Spanje - Fly Drive Paradores

Langs paradores in Noord en Midden Spanje

***


8 Dagen

Langs paradores in Noord- en Midden-Spanje Een ideale manier om het vaak onbekende en mooie Noord Spanje te bezoeken in combinatie met een verblijf in vaak unieke sfeervolle Paradores, ondergebracht in kloosters, abdijen, voormalige paleizen op unieke locaties.



Dag 1: Madrid - Siguenza, ca. 130 km

Parador de Siquenza Na aankomst op de luchthaven van Madrid en in ontvangstname van uw huurauto rijdt u door een landschap dat is bespikkeld met dorpen waar de tijd heeft stil gestaan, naar Siguënza. De imposante silhouetten van de versterkte kathedraal en het kasteel steken mooi af tegen de roze en okergeel gekleurde huizen van het stadje.

Dag 2: Siguenza - Olite, ca. 220 km

Olite U vertrekt na het ontbijt in noordelijke richting naar Olite. Dit kleine stadje wordt volledig gedomineerd door een middeleeuwse verdedigingsburcht. Tot de 16de eeuw was het de residentie van de koningen van Navarra en daarom kreeg het ook de benaming iKoninklijk Paleis.

Dag 3: Olite - Bilbao - Limpias, ca. 240 km

Guggenheim museum Bilbao Vanaf Olite rijdt u in noordelijke richting naar Bilbao, een schitterende stad met het Guggenheim-museum. In het historische hart van de stad vindt u tal van gezellige bars en restaurantjes waar u de lekkerste tapas kunt proeven. U rijdt verder langs de groene kust van de Golf van Biskaje door de autonome regio Cantabrië naar Lipias.

Dag 4: Limpias-Leon, ca. 300 km

Parador Leon Langs de noordkust van Spanje, waar u o.a. Santander passeert, rijdt u door het imposante berglandschap van de Picos de Europa naar Leon. In Leon kunt u het oude centrum en de mooie kathedraal bezoeken.

Dag 5: Leon - Valladolid Tordesillas/Zamora, ca. 150 km

Tordesillas Vandaag rijdt u langs de rivieren Duero en Duratón naar Valladolid. De huidige hoofdstad van Castilla y León is de geboorteplaats van vele Spaanse monarchen en is bezaaid met monumenten. Vervolgens rijdt u door naar Tordesillas, een authentiek middeleeuws stadje.

Dag 6: Tordesillas/Zamora - Salamanca, ca. 70 km

Zamora Vanddaag rijdt u door een prachtig natuurlandschap met pittoreske plaatsjes naar de gemoedelijke studentenstad Salamanca. Zoek de kikker (La Rana) op de oudste universiteit van Spanje en bezoek de kathedralen. Sinds 1988 staat het oude centrum van de stad ook op de werelderfgoedlijst van UNESCO.

Dag 7: Salamanca - Avila/Segovia, ca. 120/190 km

Avila Vanaf Salamanca rijdt u naar de steden Avila en Segovia. Avila is een mooie oude stad met een stadsmuur met 88 torens en 9 toegangspoorten. In de middag komt u aan in Segovia met haar ommuurde binnenstad en vele Romeinse en middeleeuwse monumenten als het Aquaduct van Trajanus en de kathedraal iLa Dama de las Catedralesi.

Dag 8: Avila/Segovia-Madrid, ca. 100 km

Madrid U rijdt terug naar Madrid, waarna u uw huurauto inlevert en terug reist naar Nederland.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • 7 overnachtingen in 3-sterren hotels
  • Verzorging o.b.v. logies en ontbijt
  • All-in Huurauto, categorie small


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Brandstofkosten en eventuele tolgelden
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Evt. aanschaf van een routekaart


Huurauto
Standaard inbegrepen in de huursom:
  • Huurauto, categorie Small
  • Ongelimiteerde kilometers
  • (Extra) WA-dekking van 7,5 miljoen
  • Schadeverzekering (CDW)
  • Diefstalverzekering (TP)
  • Terugbetaling eigen risico
  • Dekking glas-banden-bodem-dakschades
  • 24/7 Nederlandstalig noodnummer

Optioneel

Tegen een toeslag is het mogelijk uw huurauto te upgraden naar een hogere klasse/groter type auto. Deze toeslag is afhankelijk van de beschikbaarheid.
Tegen een toeslag kunt u een GPS huren (wanneer u zelf geen GPS heeft).

Belangrijke informatie autohuur

U dient te beschikken over een creditcard op naam van de hoofdbestuurder. De waarborg voor de huurauto wordt gereserveerd op uw creditcard door de lokale leverancier ter plaatse. De bestedingsruimte is hierdoor tijdelijk kleiner. Controleert u voor u op reis gaat daarom goed de bestedingsruimte van uw creditcard.

Overige Informatie
Dag tot dag
Dag 1: Madrid - Siguenza, ca. 130 km
Dag 2: Siguenza - Olite, ca. 220 km
Dag 3: Olite - Bilbao - Limpias, ca. 240 km
Dag 4: Limpias-Leon, ca. 300 km
Dag 5: Leon - Valladolid – Tordesillas/Zamora, ca. 150 km
Dag 6: Tordesillas/Zamora - Salamanca, ca. 70 km
Dag 7: Salamanca - Avila/Segovia, ca. 120/190 km
Dag 8: Avila/Segovia-Madrid, ca. 100 km

Beschikbaarheid
Reserveringen kunnen wij pas definitief aan u bevestigen nadat wij de beschikbaarheid van de vluchten en accommodatie voor u gecontroleerd hebben. Uw boeking is pas definitief wanneer dit door een van onze reserveringsmedewerkers telefonisch is bevestigd of wanneer u de definitieve factuur per e-mail heeft ontvangen. We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste accommodatie/vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.


Warning: mysqli_num_rows() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/flydrond/public_html/templates/MainView.php on line 1441
 Langs paradores in Noord en Midden Spanje 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail






© Copyright 2008-2024  flydriverondreis.nl
v2.0180518