Fly Drive Het Historische Noorden van Spanje Afbeelding Fly Drive Het Historische Noorden van Spanje
Fly Drive Het Historische Noorden van Spanje ***
Bestemming: Rondreizen Spanje - Fly Drive Spanje

Fly Drive Het Historische Noorden van Spanje

***

plane hotel car


10 Dagen

10-daagse Fly Drive. Het noorden van Spanje is uniek met zijn prachtige middeleeuwse kerken, gotische kathedralen en indrukwekkende natuur. Tijdens deze 10-daagse Fly & Drive bepaald u zelf hoeveel tijd u ergens besteed. U bezoekt onder andere de prachtige steden Bilbao, Santiago, A Coruna en Santander. Dit programma is een voorbeeld met suggesties van mooie plaatsen en interessante bezienswaardigheden die u tijdens uw Fly Drive kunt bezoeken. U kunt uw route en de te bezoeken bezienswaardigheden uiteraard geheel naar eigen wens indelen. 10 dagen inclusief vlucht, accommodatie en All-in autohuur (0 eigen risico).



Dag 1 Amsterdam - Bilbao

Uw rondreis door het noorden van Spanje gaat vandaag van start. U vliegt richting Bilboa, waar u bij aankomst uw huurauto kunt afhalen.

Dag 2 Bilbao

Bilbao is de grootste stad in Baskenland, in het noorden van Spanje. Sinds 1997 is Bilbao een van de vijf steden in de wereld waar een Guggenheimmuseum staat. Naast het Guggenheim zijn er nog vele andere musea om in deze stad te bezoeken. Ook kunt u de vele kerken en pleinen van deze bijzondere stad gaan ontdekken.

Dag 3 Bilbao - Leon

Het kleine plaatsje Leon staat bekend om de gotische kathedraal en andere monumentale gebouwen. Zo is het de Real Colegiata de San Isidoro en het door Antionio Gaudi ontworpen Botines Huis.

Dag 4 Leon - Ourense

De stad Ourense bestaat uit drie delen; het middeleeuwse, 19de eeuwse en moderne deel. In het middeleeuwse deel van de stad vindt u smalle stegen en kleine pleinen met veel kleine restaurants. De kathedraal is het belangrijkste monument van Ourense en zeker een bezoek waard.

Dag 5 Ourense - Santiago do Compostela

In de stad Santiago zou volgens een legende het graf van de apostel Jakobus liggen. Naast de basiliek die boven zijn graf gebouwd is, zijn er nog andere bezienswaardigheden in de stad. Zo is er het Plaza del Obradoiro dat omringd wordt door La Cathedral, El Palacia de Rajoy, El Hostal de los Reyes Catolicos en el Colegio de San Jeronimo.

Dag 6 Santiago do Compostela

Ook deze dag verblijft u in Santiago en heeft u tijd om de verschillende schitterende bezienswaardigheden te bezoeken.

Dag 7 Santiago do Compostela - A Coruna

A Coruna staat onder andere bekend om de Toren van Hercules, een vuurtoren die al 2000 jaar zijn werk doet. Deze staat dan ook op de UNESCO werelderfgoedlijst. Daarnaast zijn de stranden Orzan en Riazor tegenover de haven een populaire bestemming.

Dag 8 A Coruna - Aviles

Het stadje Avila wordt omringd door een stadsmuur uit de Middeleeuwen met 88 torens en 9 toegangspoorten. De kathedraal, andere romaanse kerken en kloosters, die deel uitmaakt van de stadsmuur, zijn andere bezienswaardigheden van de stad. Deze stad is opgenomen in de werelderfgoedlijst van UNESCO sinds 1985.

Dag 9 Aviles - Santander

In de stad Santander vindt u 11 stranden, maar ook verschillende musea, parken en theaters. Tijdens een bezoek aan Santander moet u ook zeker een bezoek brengen aan het Plaza de Canadio en de winkels rond Cuatro Caminos.

Dag 10 Santander - Bilbao - Amsterdam

Vandaag rijdt u terug naar Bilboa om uw huurauto op de luchthaven in te leveren en richting Nederland te vliegen.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten Bilbao v.v.
  • Luchthavenbelasting
  • 9 overnachtingen in 3-sterren hotels o.b.v. logies
  • Huurauto, categorie small


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Huurauto

Standaard inbegrepen in de huursom van de huurauto:

  • Huurauto, categorie Small
  • Ongelimiteerde kilometers
  • (Extra) WA-dekking van 7,5 miljoen
  • Schadeverzekering (CDW)
  • Diefstalverzekering (TP)
  • Terugbetaling eigen risico
  • Dekking glas-banden-bodem-dakschades
  • 24/7 Nederlandstalig noodnummer

Optioneel

  • Tegen een toeslag is het mogelijk uw huurauto te upgraden naar een hogere klasse/groter type auto. Deze toeslag is afhankelijk van de beschikbaarheid.
  • Tegen een toeslag kunt u een GPS huren (wanneer u zelf bijvoorbeeld geen GPS of routekaarten heeft).

Belangrijke informatie autohuur

U dient te beschikken over een creditcard op naam van de hoofdbestuurder. De waarborg voor de huurauto wordt gereserveerd op uw creditcard door de lokale leverancier ter plaatse. De bestedingsruimte is hierdoor tijdelijk kleiner. Controleert u voor u op reis gaat daarom goed de bestedingsruimte van uw creditcard.



Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.


Warning: mysqli_num_rows() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/flydrond/public_html/templates/MainView.php on line 1441
Fly Drive Het Historische Noorden van Spanje 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail






© Copyright 2008-2024  flydriverondreis.nl
v2.0180518