Chili Noordelijke meren en Patagonië rondreis Afbeelding Chili Noordelijke meren en Patagonië rondreis
Chili Noordelijke meren en Patagonie rondreis ***
Bestemming: Rondreizen Chili - Rondreis

Chili Noordelijke meren en Patagonie rondreis

***

plane hotel


15 Dagen

Al het moois wat Chili te bieden heeft. De noordelijke zoutvlaktes, en door vulkanen omgeven lagunes met flamingoes in combinatie met de fjorden, gletsjers en het beroemde Torres del Paine National Park met de grote kuddes guanacos in Patagonie. Een onvergetelijke reis.

Rondreis o.b.v. Volgens programma



Dag 1: Amsterdam - Santiago de Chile

In de avond vertrek vanaf Schiphol.

Dag 2: Santiago

In de ochtend aankomst in Santiago de Chile met aansluitend transfer naar het hotel. Rest van de dag ter vrije besteding.

Dag 3: Santiago

Ochtend ter vrije besteding. In de middag staat er een stadstour door Santiago op het programma met bezoeken aan het Plaza de Armas, de kathedraal, Ahumada Boulevard en La Moneda. Aansluitend toert u door de straten van het oude Santiago en de wijk Bellavista naar San Christobal. Vanaf deze heuvel is er een prachtig panoramisch uitzicht over de stad en het Andes gebergte. De toer wordt afgesloten met een bezoek aan het moderne Santiago.

Dag 4 Santiago - Calama - San Pedro de Atacama

Na het ontbijt is er een transfer naar de luchthaven, voor de vlucht naar Calama. Na aankomst in Calama is er aansluitend vervoer naar San Pedro de Atacama. De rit voert u door het Domekyo gebergte en het Cordillera de la Sal (zoutgebergte). In de middag staat er een uitgebreide tocht door het Cordillera de la Sal op het programma. U brengt bezoeken aan de Valle de Marte (dodenvallei) en de Valle de la Luna (maanvallei) en eindigt de dag met een spectaculaire zonsondergang waarbij het licht wordt weerkaatst in het prachtige landschap. Diner is in een lokaal restaurant.

Dag 5: San Pedro de Atacama

Na het ontbijt bezoekt u de Atacama zoutvlakte. Dit is de grootste zoutvlakte van Chili. Hier bevindt zich ook de Chaxa lagune waar drie verschillende soorten flamingo's wonen en broeden. De tocht wordt vervolgd naar de plaats Toconao met de traditionele atacaamse klokkentoren. Vervolgens bezoekt u de Socaire en de altiplanic lagunes van Menique en Miscanti, gelegen op 4500 meter boven zeeniveau. Deze lagunes worden omringd door imposante vulkanen die gedurende miljoenen jaren zijn geformeerd en onderdeel zijn van het nationaal park Los Flamencos.

Dag 6: San Pedro de Atacama

Vroeg vertrek uit het hotel (ca. 04.00 uur) voor een bezoek aan de geisers van El Tatio waar u ook ontbijt (ontbijtpakket). Onder leiding van een gids maakt u een wandeling door het geothermische gebied tijdens de zonsopgang. De terugreis naar San Pedro voert langs de Torcopuri en Sairecabur vulkanen en biedt spectaculaire vergezichten. Na aankomst in San Pedro is de rest van de dag ter vrije besteding.

Dag 7: San Pedro de Atacama

Na het ontbijt een transfer naar de luchthaven van Calama voor de vlucht naar Puerto Montt (via Santiago). Na aankomst in Puerto Montt is er aansluitend vervoer naar Puerto Varas.

Dag 8: Puerto Varas

Na het ontbijt start de dagtour met onder andere bezoeken aan Puerto Varas en het Philippi park, waar u een prachtig uitzicht heeft op het Llanquihue meer en de Osorno vulkaan. De toer wordt vervolgd naar Puerto Montt en het vissersdorpje Angelmo. In de middag staat de plaats Frutillar op het programma met een bezoek aan de kerk. Daarna wordt de Petrohue rivier gevolgd naar de kleine haven van Petrohue, een plaats gelegen aan de oevers van het Todos dos Santos meer. In de namiddag eindigt de tocht in Puerto Varas.

Dag 9: Puerto Varas

Vandaag zal ongeveer 450 km worden afgelegd. In Pargua neemt u de pont over het Chacao kanaal naar het eiland Chiloe. De overtocht duurt ongeveer 45 minuten. Al bij aankomst in Chacao kunnen de eerste tekenen van de klassieke eiland architectuur worden waargenomen, de zogenaamde Chilota architectuur. Verder brengt u bezoeken aan Quemchi en het gebied rond Aucar. Hier vindt u een 560 meter lange houten voetgangersbrug naar een, op een klein eiland gelegen, begraafplaats. In de plaats Colo staat een bezoek aan de oudste traditionele kerk van het eiland op het programma. Alle kerken op Chiloe staan op de werelderfgoedlijst. Tenslotte wordt de plaats Castro bezocht met de palafitos (paalwoningen boven zee) alvorens terug te keren naar Puerto Varas.

Dag 10: Puerto Varas - Puerto Natales

Na het ontbijt is er een transfer naar de luchthaven van Puerto Montt voor de vlucht naar Punta Arenas. Na aankomst in Punta Arenas aansluitend vervoer naar het busstation voor de busreis naar Puerto Natales. Bij aankomst transfer naar het hotel.

Dag 11: Puerto Varas

Volledige dagtour. Na het ontbijt vaart u af naar de prachtige Ultima Esperanza Fjord. Na een 3 uur durende tocht wordt de duizend jaar oude Balmaceda gletsjer bereikt; het leefgebied van aalscholvers en zeeleeuwen. Aan het eind van de fjord stapt u van boord voor een korte wandeling door het bos naar de voet van de Serrano Gletsjer. De lunch wordt in Estancia Perales gebruikt, alvorens in de namiddag terug te keren in Puerto Natales.

Dag 12: Puerto Varas

Dagtoer Torres del Paine National Park. De reis gaat over de steppen van Patagonie. De steppen zijn vol met in het wild levende dieren en schaapskuddes die naar het Torres del Paine National Park trekken. Dit park is door de Unesco op de wereld erfgoedlijst geplaatst. In het park treft u een grote verscheidenheid aan fauna zoals grote kuddes lama's. Vervolgens bezoekt u de Salto Grande en Pehoe rivieren met op de achtergrond het Torres del Paine bergmassief. En ook het Lago Pehoe dat eindigt bij Lago Grey, welk gevoed wordt de Grey gletsjer die u op de achtergrond kunt zien liggen.

Dag 13: Puerto Varas - Punta Arenas - Santiago

Ontbijt in het hotel met vervolgens transfer naar het busstation voor de busreis naar de luchthaven. Een vlucht van Punta Arenas naar Santiago volgt. Na aankomst in Santiago transfer naar het hotel.

Dag 14: Santiago - Amsterdam 

Ontbijt in het hotel. In de loop van de ochtend transfer naar de luchthaven voor de vlucht naar Amsterdam.

Dag 15: Amsterdam

Aankomst in Amsterdam aan het eind van de ochtend.

 

Dag tot dag


Dag 1: Amsterdam - Santiago de Chile
Dag 2: Santiago
Dag 3: Santiago
Dag 4 Santiago - Calama - San Pedro de Atacama
Dag 5: San Pedro de Atacama
Dag 6: San Pedro de Atacama
Dag 7: San Pedro de Atacama
Dag 8: Puerto Varas
Dag 9: Puerto Varas
Dag 10: Puerto Varas - Puerto Natales
Dag 11: Puerto Varas
Dag 12: Puerto Varas
Dag 13: Puerto Varas - Punta Arenas - Santiago
Dag 14: Santiago - Amsterdam 
Dag 15: Amsterdam



Locatie


Vluchten
De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Ruimbagage
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie

Optioneel bij te boeken

  • Verlenging Paaseiland 3 nachten, voor 2 personen vanaf 899 per persoon
  • Verlenging Paaseiland 4 nachten, voor 2 personen vanaf 989 per persoon Entree voor het Rapa National Park is exclusief

Omdat luchtvaartmaatschappijen maar een bepaald aantal stoelen per klasse beschikbaar stelt, kan het voorkomen dat zodra u bij ons boekt de klasse waarin wij onze tickets inkopen niet meer beschikbaar zijn. Met uw toestemming dienen wij, tegen een toeslag, uw reis in een andere klasse te boeken.

Alle transfers zijn prive en onder begeleiding van een Engels sprekende gids

U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.


Warning: mysqli_num_rows() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/flydrond/public_html/templates/MainView.php on line 1441
Chili Noordelijke meren en Patagonie rondreis 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail






© Copyright 2008-2024  flydriverondreis.nl
v2.0180518