Wilderness Experience Afbeelding Wilderness Experience
Wilderness Experience
Bestemming: Rondreizen Honduras - Natuur

Wilderness Experience


Deze reis door de wildernis brengt u naar twee nationale parken, het Cusuco- en het Cerro Azul Meambar National Park. Het Cusuco National Park herbergt een uniek aanbod aan fauna, zoals de Quetzal, toekans, apen en tapirs. Het Cerro Azul Meambar National Park heeft vele trekvogels en biedt de overgang van tropisch regenwoud naar tropisch nevelwoud.

Hotel o.b.v. Logies ontbijt



Wilderness Experience

minimum deelname - 2 personen

Deze reis door de wildernis brengt u naar twee nationale parken, het Cusuco- en het Cerro Azul Meambar National Park. Het Cusuco National Park herbergt een uniek aanbod aan fauna, zoals de Quetzal, toekans, apen en tapirs. Het Cerro Azul Meambar National Park heeft vele trekvogels en biedt de overgang van tropisch regenwoud naar tropisch nevelwoud.

Routebeschrijving

Dag 1 San Pedro Sula

Aankomst in San Pedro Sula. Transfer naar uw centraal gelegen hotel.

Overnachting in San Pedro Sula.

Dag 2 San Pedro Sula - Cusuco National Park

U wordt door uw gids opgehaald in de lobby van het hotel. Transfer 4x4 naar Buenos Aires, een koffie gemeenschap in de dampende zone van het Cusuco National Park. U overnacht in de eenvoudige maar mooie Eco Albergue . Voor het diner is er de gelegenheid te verkennen

Overnachting in Eco Albergue.

Dag 3: Cusuco National Park

U heeft de hele dag om het park te verkennen en te genieten van de prachtige biodiversiteit van het nevelwoud. Met een beetje geluk kunnen we een verscheidenheid spotten aan wilde dieren, zoals toekans, apen, tapirs, of de schitterende quetzal. Enorme boomvarens - tot 20 meter hoog, de het hoogste in Centraal-Amerika, zijn typisch voor Cusuco en geven de indruk dat u in Jurassic Park bent. Van maart t/m mei is een van de typische vroege ochtend geluiden van het Cusuco National Park de monotone roep van de Quetzal, de mystieke en heilige vogel van de Azteken en de Mayas.

De charme van Cusuco is niet alleen de natuur, maar ook die van het rustige en harmonische leven in de 38 omliggende koffie steden.

Overnachting in Eco Albergue.

Dag 4 Cusuco National Park - Cerro Azul Meambar National Park

Na het ontbijt reist u via een mooie route naar het Yojoa meer. De regio rond het Yojoa meer is rijk aan verschillende habitattypen en tijdelijke gastheer van een enorme hoeveelheid aan trekvogels. Cerro Azul Meambar is aantrekkelijk voor veel soorten wegens verhoogde menselijke activiteiten rond het meer. Toekans, kalkoenen, motmots, parkieten en papegaaien zijn slechts een klein opsomming van de soorten.

Overnachting in het Cerro Azul Meambars Visitors Center.

Dag 5 Cerro Azul Meambar National Park

Ontdek de prachtige soorten tropische bossen van het Cerro Azul Meambar National Park. Het nationale park is een van de belangrijkste beschermde gebieden rond het Yojoa meer, welke wordt gevoed door de riviertjes uit de omliggende bergen. U wandelt o.a. door de overgangszone tussen het tropisch regenwoud en het tropische nevelwoud en kunt genieten van een indrukwekkend uitzicht op het meer.

Overnachting in het Cerro Azul Meambars Visitors Center.

Dag 6 Cerro Azul Meambar - San Pedro Sula

Op de weg terug naar San Pedro bezoekt u de Archeologisch Zone van Los Naranjos en de waterval Pulhapanzak, een belangrijke ceremoniele en culturele site voor het begin van de Mayas. Het frisse heldere water nodigt uit voor een verfrissend bad.In de namiddag komt u aan in San Pedro Sula.

Overnachting in San Pedro Sula

Dag 7 San Pedro Sula

Transfer naar de luchthaven, of verlenging van uw verblijf.

Inclusief

 Vlucht Amsterdam - San Pedro Sul v.v.

 Zes overnachtingen

 Dagelijks ontbijt

 Entreegelden Nationale Parken en excursies volgens programma

 Gids

 BTW en Toeristenbelastingen

Exclusief

 Persoonlijke uitgaven en tips

 Verzekeringen

Vluchtinformatie

Deze reizen worden uitgevoerd met lijndienstvluchten vanaf Amsterdam. Prijzen zijn gebaseerd op de voordeligste boekingsklasse en blijven onder voorbehoud van beschikbaarheid. Er zijn geen directe vluchten vanaf Amsterdam naar Honduras. De beste en goedkoopste verbindingen zijn via de Verenigde Staten met Delta Airlines met een overnachting op de uitreis in Atlanta, of met KLM via Panama met een overnachting in Panama Stad. In overleg met u zoeken wij naar de beste route voor uw reis.

Overige informatie

Bezoekers moeten een tenminste 6 maanden geldig paspoort hebben, voldoende middelen om zichzelf te onderhouden en een retour vliegticket. Voor Nederlandse en Belgische paspoorthouders is geen visum vereist. Als u via de Verenigde Staten reist, dient u een Visa Waiver aan te vragen. Het is de reizigers verantwoordelijkheid om te zorgen, dat ze over het juiste visum beschikken om te reizen naar elk land op zijn of haar route.

Staat uw gewenste vertrekdatum en/of reisduur niet onlineHeeft u vragen?

Neem contact op met DuikReizen.nl.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.


Warning: mysqli_num_rows() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/flydrond/public_html/templates/MainView.php on line 1441
Wilderness Experience 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail






© Copyright 2008-2024  flydriverondreis.nl
v2.0180518