12daagse combi Liveaboard Sheena enen Medhufushi Resort Afbeelding 12daagse combi Liveaboard Sheena enen Medhufushi Resort
12daagse combi Liveaboard Sheena en Medhufushi Resort *****
Bestemming: Combinatiereizen - Liveaboard enamp; Resort

12daagse combi Liveaboard Sheena en Medhufushi Resort

*****

Ontdek de duikstekken van de Zuidelijke Atollen en kom tot rust in het 5-sterren Medhufushi Resort.. Combinatiereis inclusief vluchten, verblijf, duiken en maaltijden

Rondreis o.b.v. Volgens programma



12-daagse combinatiereis inclusief:

  • retourvluchten Dusseldorf - Male
  • luchthaventransfers per watervliegtuig
  • 3 nachten verblijf in het Medhufushi Island Resort o.b.v. Halfpension
  • 7 nachten aan boord van liveaboard MY Sheena o.b.v. Volpension
  • tot 3 duiken per dag aan boord van de liveaboard

Geniet van de prachtige duikstekken van de Zuidelijke Atollen

Deze reis combineert een liveaboard naar de mooiste duikstekken van de Malediven met een comfortabel verblijf in een 5-sterren resort. Tijdens dit programma zult u niet alleen indrukwekkende duiken maken, maar kunt u ook heerlijk tot rust komen in het Medhufushi Island Resort.

De liveaboard MY Sheena staat onder management van Werner Lau, een organisatie met duikscholen in Egypte, Indonesie, Spanje, Cyprus en de Malediven. Ook in het Medhufushi Island Resort bevindt zich een duikschool van Werner Lau. Wij zijn van deze betrouwbare partner niets anders gewend dan duikers die zeer tevreden en vol lof terugkomen van hun vakantie.

Het reisprogramma

Dag 1

Vertrek vanaf Dusseldorf, vlucht via Dubai naar Male.

Dag 2

Na aankomst in Male reist u in ongeveer 45 minuten per watervliegtuig naar het Medhufushi Island Resort. Hier kunt u heerlijk bijkomen van de vliegreis. U verblijft hier vannacht op basis van Halfpension.

Dag 3 - 10

Liveaboard MY Sheena

Op dag drie gaat u aan boord van de comfortabale safariboot MY Sheena. De route staat gepland naar de Meemu-, Laamu- en Thaa Atollen in de zuidelijke Malediven. Hier duikt u op prachtige duikstekken, zowel op een aantal bekende toplocaties als op minder bekende, onaangetaste riffen. Ontmoetingen met mantas en walvishaaien zijn in het Meemu Atol heel gewoon. Er staan twee tot drie duiken per dag dag op het programma, en ook nachtduiken staan 1 of 2 keer per week op de planning.

U verblijft zeven nachten aan boord in een (gedeelde) tweepersoonscabine op basis van Volpension.

Dag 10 - 11

Na de liveaboard verblijft u nog twee nachten in het mooie Medhufushi Island Resort en geniet van de vele faciliteiten die het resort te bieden heeft.

Dag 12

Een watervliegtuig brengt u terug naar de luchthaven, vanwaar uw vlucht weer via Dubai vertrekt naar Dusseldorf.

Medhufushi/

Accommodatie: Medhufushi Island Resort

Medhufushi ligt ongeveer 300 kilometer ten zuiden van Male in het Meemu atol en is een van de slechts twee resorts in het gehele atol. Het eiland is ongeveer 900 meter lang en 90 meter breed en wordt omgeven door een prachtige lagune die zeer geschikt is voor duikcursussen, snorkelen, zwemmen en zeilen. De duikstekken zijn prachtig, onaangetast en vol kleurrijke koralen en tropische vissen. Bovendien is het eiland omgeven door prachtige witte stranden. Op het eiland zelf is veel tropische vegetatie zoals palmbomen, rubberbomen en magroves te vinden, die zorgen voor een verkoelende schaduw.

Het resort bestaat uit in totaal 112 strand- en watervillas, welke gebouwd zijn in traditionele stijl met veel gebruik van natuurlijke materialen. Alle villas beschikken over airconditioning, een ventilator, minibar, kluisje en een open badkamer met een stortdouche buiten.

U verblijft standaard in een Beachvilla, welke gebouwd zijn als twee onder een kap. De inrichting is ruim en comfortabel en u beschikt over een terras met zitje aan het strand.

Verder zijn er in het resort ook Beachvillas met twee slaapkamers en twee badkamers, Watervillas op palen in de lagune en twee Lagoon Suites welke alleen per bootje te bereiken zijn. Indien u geinteresseerd bent in een verblijf in een van deze kamertypes, informeren wij u graag over de mogelijkheden en meerprijzen.

Het Medhufushi Island Resort beschikt verder over een groot zwembad met ligbedden, twee restaurants, een bar, gym en spa. Er is geen huisrif maar wel een lagune met goede mogelijkheden voor snorkelen en andere watersporten.

Medhufushi/

Liveaboard MY Sheena

De MY Sheena is een comfortabele liveaboard met alle faciliteiten om uw duiksafari zo prettig mogelijk te laten verlopen. Ze beschikt over een ruimte salon en verschillende dekken die zowel zon als schaduw bieden, compleet uitgerust met ligbedden en matrassen.

Alle 8 tweepersoonshutten(waarvan een wordt bezet door de duikinstructeur) beschikken over een eigen badkamer en toilet. Twee van deze hutten zijn groter en beschikken over een tweepersoons bed. Indien u gebruik wilt maken van deze Owner Cabins, kunnen wij deze tegen een toeslag voor u reserveren. Vraagt u bij onze medewerkers naar de meerprijs.

Tijdens de safari worden twee tot drie duiken per dag gepland. Ook nachtduiken staan 1 - 2 keer per week op het programma. De ervaren en vriendelijke gidsen staan tijdens de reis tot uw beschikking. De exacte route en het duikschema worden zoveel als mogelijk afgestemd op uw wensen. Laat deze dan ook zeker weten aan de gidsen!

De meeste duiken zullen stromingsduiken zijn, en tijdens sommige duiken is het nodig te water te gaan met een negatief drijfvermogen. Om deel te kunnen nemen aan een van de safaries van de MY Sheena, heeft u daarom minimaal 60 gelogde duiken nodig en een 2*- of Advanced brevet (of gelijkwaardig). In de Malediven mag niet dieper gedoken worden dan 30 meter. Bovendien is het gebruik van een computer en decoboei verplicht.

Belangrijke informatie

offerte op maat

Bovenstaand reisprogramma is volledig op maat aan te passen aan uw wensen. Verlenging van uw verblijf voor of na de liveaboard zijn goed mogelijk. Aan de hand van uw wensen stellen we graag een offerte op maat voor u op. Voor meer informatie neemt u contact op met Diving Adventures, tel. 023-5548531 of stuurt u een email

minimum breveteisen

Om deel te kunnen nemen aan dit programma dient u in het bezit te zijn van minimaal een Advanced Open Water of 2*- brevet. Daarnaast dient u over minimaal 60 gelogde duiken te beschikken. De minimum leeftijd voor deelname is 12 jaar.

niet-duikers

Deze reis is ook geschikt voor niet-duikers. Uiteraard geldt hiervoor een korting op de reissom. Informeer bij onze reserveringsafdeling naar de mogelijkheden.

beschikbaarheid

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden. Reserveringen zijn echter altijd op aanvraag tot schriftelijk of telefonisch bevestigd door onze reserveringsafdeling. Indien er op de door u gewenste reisdatum een van de accommodaties niet beschikbaar blijkt, bieden we u een alternatief.

minimum aantal deelnemers

Voor dit programma geldt een minimum aantal deelnemers van 4 personen. Indien dit minimum niet behaald wordt, kan het programma geen doorgang vinden. We bieden u dan tijdig een passend alternatief.

vluchtinformatie

Deze reis is samengesteld met lijnvluchten van Emirates Airline, vertrek vanaf Dusseldorf. Indien u vanaf een andere luchthaven wilt vertrekken is dit in overleg te reserveren. Prijzen zijn gebaseerd op de voordeligste boekingsklasse en blijven onder voorbehoud van beschikbaarheid. Indien deze vluchten niet meer beschikbaar zijn, kunnen we u de reis aanbieden tegen een eventuele vluchttoeslag of op een alternatieve datum.

bagage

Bij luchtvaartmaatschappij Emirates Airline mag u standaard 30kg bagage meenemen.

maaltijdverzorging

Aan boord van de MY Sheena verblijft u op basis van Volpension. Tevens zijn koffie, thee en drinkwater inbegrepen.

In het Medhufushi Island Resort verblijft u standaard op basis van Halfpension. Er zijn echter ook mogelijkheden om te verblijven op basis van Volpension of All Inclusive. Vraagt u bij onze medewerkers naar de toeslag.

route liveaboard

De exacte route van de liveaboard is altijd onder voorbehoud van wijzigingen vanwege (weers)omstandigheden. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met uw wensen.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.


Warning: mysqli_num_rows() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/flydrond/public_html/templates/MainView.php on line 1441
12daagse combi Liveaboard Sheena en Medhufushi Resort 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail






© Copyright 2008-2024  flydriverondreis.nl
v2.0180518