Warning: getimagesize(items_images/background/accommodations/69842/01.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/flydrond/public_html/view.php on line 138
Ontdek Schotland - Fly Drive Schotland - Schotland
Ontdek Schotland Afbeelding Ontdek Schotland
Ontdek Schotland ***
Bestemming: Rondreizen Schotland - Fly Drive Schotland

Ontdek Schotland

***


10 Dagen



Fly en drive Schotland




Edinburgh is al eeuwen de hoofdstad van Schotland daarnaast is het nog steeds de belangrijkste stad van het land. De stad ligt aan de oostkust van Schotland aan de Firth of Forth die uitkomt in de Noordzee. Het oude historische centrum van de stad staat op de werelderfgoedlijst van de Unesco.




Dagprogramma




Dit programma is een voorbeeld met suggesties van mooie plaatsen en interessante bezienswaardigheden die u tijdens uw Fly Drive kunt bezoeken. U kunt uw route en de te bezoeken bezienswaardigheden uiteraard geheel naar eigen wens indelen.




Dag 1 en 2: Amsterdam - Edinburgh - Pitlochry, ca. 165 km




Blair Castle Vandaag vliegt u rechtstreeks vanaf Amsterdam naar Edinburgh, de hoofdstad van Schotland en neemt daar uw huurauto in ontvangst. U rijdt hierna naar Pitlochry, in het centrum van de Highlands en onderweg kunt u een stop maken bij Scone Palace, waar de kroningen vroeger hebben plaatsgevonden. Pitlochry is een leuk toeristisch plaatsje met kleine winkeltjes. Vanaf dit plaatsje kunt u het beroemde Blair Castle bezoeken. De witte torentjes van het kasteel zijn van van afstand te zien. De whiskydistilleerderij Blair Atholl is open voor publiek. U kunt ook naar de schilderachtige Killiecranckie kloof of genieten van het uitzicht bij Queens View.




Dag 3 en 4: Pitlochry - Inverness, ca. 140 km




Vandaag rijdt u vanaf Pitlorchy naar Inverness. De hoofdstad van de Highlands ligt aan de zeearm Moray Firth en waarschijnlijk ziet u nog een aantal tuimelaardolfijnen.Een van de dingen die wij u aanraden om te zien is het Inverness Castle , net buiten Inverness ligt het Cawdor Castle uit de 14e eeuw, dat bekend staat om Shakespeares Macbeth. Ontdek geschiedenis in Culloden Moor, waar de laatste veldslag is gestreden op Britse bodem. Liefhebbers van Whisky volgen natuurlijk de whiskytrail, een van de bekendste routes van Schotland. U rijdt door de Speyside langs zeven distilleerderijen die u alle informatie kunnen bieden over dit Schotse levenswater.




Dag 5: Inverness - Isle of Skye, ca. 200 km




Vanuit Inverness rijdt u vandaag via de Sky Bridge naar het op een na grootste Schotse eiland Skye.Skye is een van de meest populaire vakantiebestemmingen van Schotland. Er zijn genoeg dorpjes die u kunt bezoeken, maar het eiland staat toch vooral bekend om zijn prachtige natuur; u vindt hier puntige pieken en hoge kliffen van de Cuilin heuvels. U heeft een grote kans om langs de kust Europese otters en zeehonden zien.




Dag 6 en 7: Isle of Skye - Fort William, ca. 200 km




Vandaag verlaat u het eiland en gaat u naar Fort William. Dit belangrijke toeristische plaatsje heeft een uitzicht op de Ben Nevis, de hoogste berg van Schotland. Het is een echte outdoor bestemming en niet voor niets gaan twee belangrijke wandelroutes door dit plaatsje: de Great Glen Way en de West Highland Way. Ook is het de vertrekplaats van de Jacobite-trein, een van de weinige stoomtreinen die nog rijden op het normale spoor;dit spoor is bekend van de Harry Potter films.




Dag 8 en 9: Fort William - Edinburgh, ca. 215 km




Vandaag reist u in Zuidelijke richting naar Edinburgh. De hoofdstad van Schotland wordt gezien als een van de mooiste steden van Europa. De stad bestaat uit de mieuwe stad en de oude stad , gescheiden door de winkelstraat Princes Street. U kunt ook in dit plaatsje Edinburgh Castle bezoeken, waar de kroonjuwelen worden bewaard, dit kasteel torent boven alles uit. De Royal Mile bestaat uit vier middeleeuwse straten en verbindt Edinburgh Castle met Holyrood Palace. Princes Street is de straat voor de winkelliefhebbers.




Dag 10: Edinburgh - Amsterdam




Uw rondreis eindigt vandaag. U rijdt terug naar de luchthaven van Edinburgh waar u de huurauto inlevert. Vervolgens vliegt u rechtstreeks terug naar Amsterdam .




Deze 10-daagse Fly Drive is inclusief







    • Retourvluchten naar Edinburgh v.v.







    • Luchthavenbelasting







    • 9 overnachtingen in 3-sterren hotels o.b.v. logies







    • Huurauto, categorie small






Informatie Huurauto




Standaard inbegrepen in de huursom:







    • Huurauto, categorie Small







    • Ongelimiteerde kilometers







    • (Extra) WA-dekking van 7,5 miljoen







    • Schadeverzekering (CDW)







    • Diefstalverzekering (TP)







    • Terugbetaling eigen risico







    • Dekking glas-banden-bodem-dakschades







    • 24/7 Nederlandstalig noodnummer






Optioneel







    • Tegen een toeslag is het mogelijk uw huurauto te upgraden naar een hogere klasse/groter type auto. Deze toeslag is afhankelijk van de beschikbaarheid.







    • Tegen een toeslag kunt u een GPS huren (wanneer u zelf geen GPS heeft).






Belangrijke informatie autohuur




U dient te beschikken over een creditcard op naam van de hoofdbestuurder. De waarborg voor de huurauto wordt gereserveerd op uw creditcard door de lokale leverancier ter plaatse. De bestedingsruimte is hierdoor tijdelijk kleiner. Controleert u voor u op reis gaat daarom goed de bestedingsruimte van uw creditcard.




Bijkomende kosten







    • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50







    • Reserveringskosten, eenmalig 28,-







    • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering







    • Brandstofkosten en eventuele tolgelden







    • Persoonlijke uitgaven en entreegelden







    • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)







    • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)







    • Huur GPS-systeem







    • Evt. aanschaf van een routekaart







    • Tegen een toeslag is het mogelijk ontbijt bij te boeken






Vluchten




Deze vakantie wordt uitgevoerd met lijndienstvluchten. De vluchten worden uitgevoerd door verschillende luchtvaartmaatschappijen en met vertrek vanaf o.a. Amsterdam, Brussel of Dusseldorf. Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage tegenwoordig bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per airline. Het kan voorkomen dat er een tussenlanding wordt gemaakt of er een overstap is. De prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele vluchttoeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.




Beschikbaarheid




Reserveringen kunnen wij pas definitief aan u bevestigen nadat wij de beschikbaarheid van de vluchten en accommodatie voor u gecontroleerd hebben. Uw boeking is pas definitief wanneer dit door een van onze reserveringsmedewerkers telefonisch is bevestigd of wanneer u de definitieve factuur per e-mail heeft ontvangen. We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste accommodatie/vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.




Hotels




Onder het tabblad Extra info vindt u de route van de reis en de hotelaccommodaties, waar u gedurende deze fly drive zult verblijven. I.v.m. de beschikbaarheid van de accommodaties kan de route afwijken van het beschreven voorbeeld. Als bepaalde hotels of hotels in bepaalde plaatsen niet meer beschikbaar zijn, zullen wij u een vergelijkbaar alternatief aanbieden. Dit overleggen we uiteraard eerst met u, voordat we iets vastleggen.




Prijzen zijn op basis van 2 personen. U kunt deze reis ook boeken als u alleen of met meerdere personen reist. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze klantenservice






Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.



Warning: mysqli_num_rows() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/flydrond/public_html/templates/MainView.php on line 1441

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail






© Copyright 2008-2024  flydriverondreis.nl
v2.0180518