The Deep South Afbeelding The Deep South
The Deep South
Bestemming: Rondreizen Verenigde Staten - Fly Drive Verenigde Staten

The Deep South


plane hotel car


16 Dagen

Dit programma is een voorbeeld met suggesties van mooie plaatsen en interessante bezienswaardigheden die u tijdens uw Fly Drive kunt bezoeken. U kunt uw route en de te bezoeken bezienswaardigheden uiteraard geheel naar eigen wens indelen.



Dag 1 en 2: Amsterdam - Orlando (70 km)

Na aankomst op de luchthaven haalt u uw huurauto op en rijdt u naar uw hotel in Orlando of Kissimmee, voor twee overnachtingen in het Champions World Resort (Standard versie) of DoubleTree by Hilton at the Entrance to Universal (More Inclusive versie). Al naar gelang uw aankomsttijd kunt u neerstrijken bij het zwembad om uit te rusten van uw vlucht of International Drive verkennen voor een hapje en een drankje. Op dag 2 hebt u een hele dag in deze attractieparkhoofdstad van de wereld. Bij de more inclusive versie is in ieder geval een ritje in de Orlando Eye inclusief. Wordt het verder een sprookjesdag bij Sneeuwwitje in Disney, een spannende dag in de wervelende achtbanen en attracties van Universal Studios of een dag voor spetterend vermaak in de wonderlijke wereld van Shamu in SeaWorldWat u ook kiest, een dag vol plezier wordt het in ieder geval!

Dag 3: Orlando - Silver Springs - Tallahassee (450 km)

De ontdekkingstocht door de 'Deep South' kan beginnen. Onderweg komt u door Ocala, waar u historische Victoriaanse huizen aantreft. Vlakbij ligt Silver Springs, met kraakheldere bronnen die u per glasbodem boot kunt verkennen. Afhankelijk van de tijd kunt u nog een wandeling maken in het Silver River State Park, waarna u doorrijdt richting Tallahassee, de hoofdstad van Florida, waar u overnacht in het Quality Inn & Suites (Standard versie) of Courtyard Tallahassee Capital (More Inclusive versie).

Dag 4: Tallahassee - Emerald Coast - Pensacola (385 km)

Vandaag staat een indrukwekkende rit langs de Golf van Mexico op het programma. Onderweg vindt u wildreservaten en prachtige stranden en het vissersplaatsje Apalachicola. Struin na aankomst in Pensacola door Seville, het historische district met vele historische houten huizen. Overnachting in Pensacola, in het Comfort Inn (Standard versie) of Hampton Inn (More Inclusive versie).

Dag 5: Pensacola - Mobile - New Orleans (325 km)

Op naar Mobile. De combinatie van Franse invloeden en de 'Southern Charm' maken de stad erg bijzonder. Mobile beschikt over een aantal musea, een botanische tuin en het slagschip USS Alabama, die voor het publiek is opengesteld. In de loop van de dag rijdt u verder richting New Orleans, voor twee overnachtingen in het Holiday Inn Downtown Superdome (Standard versie) of Country Inn & Suites French Quarter (More Inclusive versie).

Dag 6: New Orleans

Laat u vandaag verrassen in deze smeltkroes van culturen. Boekt u de more inclusive versieDan is een wandeltocht door het French Quarter inbegrepen. Big wheels keep on turning, zong Tina Turner in haar nummer. Beleef het zelf tijdens een tochtje op die prachtige Natchez Riverboat! Slenter langs de boetieks of bestel op een terrasje eens die heerlijke beignets. Met op de achtergrond de Dixieland Jazz is dit puur genieten! Een excursie door de mysterieuze bayous (moerassen) is ook een optie. Probeer 's avonds in ieder geval de pittige Creoolse 'Cajun' keuken.

Dag 7: New Orleans - Natchez - Vicksburg (395 km)

Langs de oevers van de Mississippi vervolgt u uw ontdekkingstocht, terwijl het lijkt of u terug reist in de tijd. In Natchez vindt u vele antebellum (vooroorlogse) huizen. Met vooroorlogs bedoelen we overigens de Amerikaanse burgeroorlog, van 1861. Op de weg van Natchez naar Vicksburg vindt u een aantal prachtige plantages. Vicksburg zelf wordt ook wel de 'sleutel tot het zuiden' genoemd. U verblijft een nacht in Vicksburg of omgeving, in het Quality Inn & Suites (zowel de Standard als More Inclusive versie)

Dag 8: Vicksburg - Memphis (405 km)

U laat Vicksburg achter u en vertrekt naar de 'Home of the Blues', Memphis Tennessee! Een bezoek aan Graceland, het paleisachtige huis van 'The King' Elvis Presley, mag hier niet ontbreken. Niet voor niets is het bij de more inclusive versie van deze reis inbegrepen. Aan Beale Street staat de studio waar hij zijn hits opnam. Dit is tevens de straat waar het 's avonds allemaal gebeurt. Bezoek er de beroemde B.B. King's Blues Club. Overnachting in Memphis, in het Comfort Inn Downtown (Standard versie) of Crowne Plaza Memphis (More Inclusive versie).

Dag 9: Memphis - Nashville (345 km)

Vandaag reist u van de stad van de Blues naar de hoofdstad van de Countrymuziek Nashville. Bezoek eens een wervelende theater- of dinnershow voordat u terug keert naar uw hotel voor de overnachting in het GuestHouse Inn & Suites (Standard versie) of The Inn at Opryland (More Inclusive versie).

Dag 10: Nashville - Great Smoky Mountains N.P. (480 km)

Wij raden u aan vandaag vroeg te vertrekken. Rijdend in oostelijke richting komt u via Knoxville aan in de Great Smoky Mountains. Een flinke wandeling laat u kennismaken met de wonderlijke natuur. Wie weet komt u wel een zwarte beer tegen, waarvan er zo'n 1.500 in dit park wonen. Vergeet niet een bezoek te brengen aan het Cherokee Indian Reservation waar de bijzondere cultuur interessant is. Overnachting in Asheville of omgeving, in het Red Roof Inn (Standard versie) of het Crowne Plaza Resort (More Inclusive versie).

Dag 11: Great Smoky Mountains N.P. - Charleston (430 km)

Via Columbia, de hoofdstad van de staat South Carolina, komt u aan in Charleston. Deze historische kuststad, welke u prima te voet kunt ontdekken, is de plek waar de gelijknamige dans ontstond die mateloos populair was in de jaren '20 van de vorige eeuw. U verblijft hier een nacht in het Holiday Inn Riverview (Standard versie) of Charleston Marriott (More Inclusive versie).

Dag 12: Charleston - Savannah (190 km)

Met Charleston in uw kielzog, is een bezoek aan de prachtige Magnolia Plantation echt een aanrader. Na aankomst in Savannah, lijkt het wel of u bent aangekomen in de 18e eeuw. Het historische district in deze stad is één van de grootste van Amerika. Bij de more inclusive versie is een Old Town Trolley Tour inbegrepen. U overnacht in het Best Western Plus Historic District (Standard versie) of het Courtyard Historic District (More Inclusive versie).

Dag 13: Savannah - St. Augustine (295 km)

U keert terug naar de 'Sunshine State' en heeft de mogelijkheid om in Jacksonville te winkelen of een wandeling langs de Riverwalk te maken. Eindpunt vandaag is de oudste stad van Amerika, het Spaans-koloniale St. Augustine. Old Town en het Castillo San Marcos zijn de blikvangers. U overnacht in het Days Inn Historic Downtown (Standard versie) of het Holiday Inn Historic District (More Inclusive versie).

Dag 14: St. Augustine - Cape Canaveral - Orlando (295 km)

Van de wonderen der historie naar de wonderen van vandaag. Op weg naar Orlando vindt u het racecircuit van Daytona op uw weg. Daarna op naar Cape Canaveral, bekend om het Amerikaanse ruimteprogramma. Wie weet wordt er tijdens uw bezoek wel een raket gelanceerd. Daarna door naar Orlando, waar u zich opmaakt voor de laatste overnachting in het Champions World Resort (Standard versie) of het DoubleTree by Hilton at the Entrance to Universal (More Inclusive versie).

Dag 15: Orlando - Amsterdam

Nadat u uw huurauto heeft ingeleverd op de luchthaven is uw rondreis ten einde en maakt u zich op voor de terugvlucht naar Amsterdam.

Dag 16: Amsterdam

Aankomst op de luchthaven Schiphol.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten naar Orlando v.v.
  • Luchthavenbelasting
  • 14 overnachtingen in 3-sterren hotels o.b.v. logies
  • Huurauto, categorie small


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig € 2,50
  • Reserveringskosten, eenmalig € 28,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Brandstofkosten en eventuele tolgelden
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Huur GPS-systeem
  • Evt. aanschaf van een routekaart
  • Tegen een toeslag is het mogelijk ontbijt bij te boeken


Huurauto

Standaard inbegrepen in de huursom:

  • Huurauto, categorie Small
  • Ongelimiteerde kilometers
  • (Extra) WA-dekking van € 7,5 miljoen
  • Schadeverzekering (CDW)
  • Diefstalverzekering (TP)
  • Terugbetaling eigen risico
  • Dekking glas-banden-bodem-dakschades
  • 24/7 Nederlandstalig noodnummer

Optioneel

  • Tegen een toeslag is het mogelijk uw huurauto te upgraden naar een hogere klasse/groter type auto. Deze toeslag is afhankelijk van de beschikbaarheid.
  • Tegen een toeslag kunt u een GPS huren (wanneer u zelf geen GPS heeft).

Belangrijke informatie autohuur

U dient te beschikken over een creditcard op naam van de hoofdbestuurder. De waarborg voor de huurauto wordt gereserveerd op uw creditcard door de lokale leverancier ter plaatse. De bestedingsruimte is hierdoor tijdelijk kleiner. Controleert u voor u op reis gaat daarom goed de bestedingsruimte van uw creditcard.




Warning: mysqli_num_rows() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/flydrond/public_html/templates/MainView.php on line 1441
The Deep South 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail






© Copyright 2008-2024  flydriverondreis.nl
v2.0180518