Waarom kiest u voor FlyDriveRondreis.nl?

Al meer dan 35 jaar helpen wij onze klanten met het uitzoeken van hun ideale flydrive vakantie. Onze jarenlange ervaring en expertise zorgen ervoor dat wij dé reisadviseur zijn op het gebied van flydrives. De unieke mix van een spectaculair landschap, bloeiende cultuur, diepe historische wortels, een verfijnde keuken, prachtige villa’s, appartementen en hotels zorgen voor een onmiskenbaar vakantie.

Wij delen onze passie voor onvergetelijke vakanties graag met u. U kunt bij ons terecht voor tips en adviezen over onder andere accommodaties, bezienswaardigheden, stranden en haast onontdekte natuurgebieden. Zo weet u zeker dat u het maximale uit uw vakantie haalt!

Op onze website vindt u diverse programma’s die wij voor u hebben samengesteld. Heeft u echter iets anders in gedachten wat u niet direct op de site terug kan vinden? Aarzel niet en vraag vrijblijvend een offerte aan. Onze mogelijkheden zijn divers en wij gaan graag een stapje verder om u tevreden te stellen.

Alle accommodaties die wij u aanbieden, zijn persoonlijk door ons geselecteerd om er zeker van te zijn dat uw verblijf zo aangenaam en authentiek mogelijk is.

Boek met vertrouwen!

Bij flydriverondreis.nl kunt u met een gerust hart boeken. Ons team werkt exclusief samen met de specialistische medewerkers van Vakantiestunt B.V. U kunt te allen tijde vertrouwen op kwaliteit en financiële zekerheid. Voor uw en onze zekerheid zijn zij namelijk aangesloten bij:

Algemene Nederlandse Vereniging voor Reisondernemingen (ANVR) nr. 4897

De ANVR Reisvoorwaarden zijn geldig sinds 1 april 2016 en zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond. De belangrijkste wijzigingen hebben betrekking op de betalings- en annuleringsvoorwaarden. Deze vindt u bij ons terug in de Algemene Voorwaarden. Voordat u bij ons kunt boeken moet u eerst aanvinken dat u kennis heeft genomen van en akkoord gaat met zowel de ANVR Reisvoorwaarden als ook de Algemene Voorwaarden van Vakantiestunt.

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) nr. 3001

Vakantiestunt B.V. (KvK nr. 20105714) is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houd in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Calamiteitenfonds

Vakantiestunt B.V. (KvK nr. 20105714) is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat als u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:
- (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
- de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren.

Onder Calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

Heeft u niet eerder bij ons geboekt? Ziet u deze website voor het eerst, maar bent u enthousiast over wat u ziet? Vertrouw ons dan uw volgende vakantie toe!


Vakantiestunt B.V.
T. +31 (0) 20 77 26 819 (Nederland)
T. +32 (3) 80 80 586 (België)

Whatsapp +31 6 14 36 31 31

E. info@flydriverondreis.nl

De Boelelaan 771
1082 RT Amsterdam

KvK: 20105714
BTW: NL8121.70.763.B.01

© Copyright 2008-2022  flydriverondreis.nl
v2.0180518