Total Top End Afbeelding Total Top End
Total Top End ***
Bestemming: Rondreizen Australie - Rondreizen

Total Top End

***

Het uiterste noorden van Australie is relatief onbekend maar absoluut een must-experience voor avontuurlijke reizigers. Vanuit Darwin ervaar je louter natuurlijke hoogtepunten waaronder oeroude rotstekeningen, kletterende watervallen en een boottocht in de Kakadu wetlands.

Hotel o.b.v. Volgens programma



Letop: Prijs is zonder vluchten

Dag 01 Darwin/Kakadu National Park

Darwin heeft een van de mooiste havens van Australie met een geweldig uitzicht over de blauwe Arufura zee. Vroeg vertrek naar Kakadu national park waar je fraaie Aboriginal rotstekeningen bij Ubirr Rock bezichtigt. Tijdens een boottocht speur je naar krokodillen in de rivier!

Dag 02 Kakadu National Park/Katherine

Vandaag reis je zuidwaarts naar de Kakadu Wetlands en maak je een wandeling naar de kletterende Twin Falls watervallen. In het oude dorpje Pine Creek word je overal herinnerd aan het historische goudtijdperk.

Dag 03 Katherine Gorge/Mt. Bundy Station

Afhankelijk van het seizoen ga je aan boord van een boot of verken je per kano de spectaculaire Katherine Gorge waar steile rotswanden loodrecht soms wel 70 meter uit het water rijzen. 's Middags reis je naar de fraaie Edith Falls watervallen voordat je in het afgelegen camp bij Mt. Bundy Station arriveert, ooit het grootste en meest spraakmakende cattle station van Top End.

Dag 04 Litchfield National Park/Darwin

Laat je onderdompelen in de serene schoonheid van Litchfield National Park waar prachtige meren en spetterende watervallen het landschap bepalen. Je maakt wandelingen door ongerept regenwoud, bezichtigt de watervallen van Florence en Wangi en als je wilt kun je een frisse dip maken in een van de vele kleine waterplassen. Later in middag reis je terug naar Darwin, waar de reis eindigt.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.


Warning: mysqli_num_rows() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/flydrond/public_html/templates/MainView.php on line 1441
Total Top End 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail






© Copyright 2008-2024  flydriverondreis.nl
v2.0180518