Individuele Rondreis Fantastisch Brazilie Afbeelding Individuele Rondreis Fantastisch Brazilie
Individuele Rondreis Fantastisch Brazilie ****
Bestemming: Individuele Rondreizen - Individuele rondreizen

Individuele Rondreis Fantastisch Brazilie

****

plane hotel car


16 Dagen

Ontdek zuidelijk Brazilië! U komt in het hart van Rio de Janeiro een stad met voetbal, samba en veel meer. Hoogte punt van deze reis is het bezoek aan de imposante Foz do Iguaçu watervallen, bij de grens met Argentinie. In het natuurreservaat Pantanal kunt u heerlijk snorkelen in de Bonito in de prachtige rivieren. De koloniale Paraty nabij de kust biedt bijzondere mogelijkheden in de buurt van ‘Costa Verde’. Deze bijzondere reis in Brazilie sluit u af op het eiland Ilha Grande.



Dag 1: Amsterdam - Rio de Janeiro


U vertrekt vanaf Schiphol airport naar het grootste land van Zuid- Amerika, Brazilië. Op de internationale luchthaven van Rio de Janeiro vindt uw transfer plaats naar het hotel, in de omgeving van de Copacabana brengt

Dag 2: Bruisend Rio de Janeiro

Vandaag wordt u na het ontbijt opgepikt voor een tocht per jeep door het Tijuca woud van Rio, die uiteindelijk eindigt op de top van de Corcovado waar u samen met Christus over de stad uitkijkt. Daarna keert u met de jeep via het woud en langs de vele stadsstranden in de middag terug bij uw hotel en heeft u de rest van de avond.

Dag 3: Rio de Janeiro


Deze dag mag u geheel naar eigen inzichten inrichten. U kunt bijvoorbeeld naar het Copacabana strand of langs het Ipanema strand. Overnachting in het prachtige Atlantica Prine hotel.

Dag 4: Rio de Janeiro - Foz do Iguacu

Vandaag vliegt u na het ontbijt naar Foz do Iguaçu, op de grens met Argentinie. Hier bezoekt u een van de grootste en machtigste watervallen ter wereld. Het Foz do Iguaçu, liggend op de grens met de landen Argentinië en Paraguay. Na aankomst wordt u naar uw hotel gebracht en heeft u de rest van de dag vrij om zich voor te bereiden op het spektakel dat u de volgende dag wacht. Overnachting in het Bella Italia hotel. Foz do Iguacu.

Dag 5: Foz do Iguacu


Na het vroege ontbijt gaat u de watervallen ontdekken van Foz do Iguaçu te ontdekken. U bezoekt zowel de Braziliaanse kant met zijn schitterende uitzichten, als de ruige Argentijnse zijde. En onderweg geniet u dan ook nog midden in dit wereldwonderlijke gebied van een traditionele lokale lunch (inbegrepen). Ook is het mogelijk om per boottocht dichtbij waar het water naar beneden stort. Het stuwdam bij Itaipu is ook een bezoekje waard. U brengt deze nacht wederom door in net Bella Italia hotel.

Dag 6: Foz do Iguaçu - Bonito via Campo Grande

Op programma staat een binnenlandse vlucht naar het plaatsje Campo Grande. Na aankomst pakt u uw huurauto inclusief routebeschrijving. U zult ongeveer 4.5 uur onderweg zijn naar het eindbestemming, Bonito waar ecotoerisme centraal staat. U brengt twee nachten door in dit klein dorpje in een pousada.

Dag 7: Bonito - Gruta do Lago Azul


Tijdens dit verblijf in Bonito staat het bezoek aan de Gruta do Lago Azul, met zijn helderblauwe water centraal. Het is een natuurmonument in Bonito, Mato Grosso do Sul, Brazilië. Het heeft twee grotten met interessante maar fragiele kalkhoudende formaties en is sinds 1978 beschermd gebied. Het bezoek aan de Gruta do Lago Azul is met transport en entreegelden inbegrepen en exclusief reisbegeleiding. Rond de middag is er mogelijkheid tot snorkelen in het helder water tussen de prachtige vissen.

Dag 8: Bonito - Pantanal Ca. 265 km / ca. 5 uur



Na het ontbijt verlaat u wederom met uw huurauto Bonito natuurgebied naar Panatal in zuidelijke richting. Het staat bekend als het grootste moerasgebied van het westelijk halfrond. De Unesco heeft dit gebied op haar lijst staan als wereldnatuurmonument. In de directe omgeving rijk aan water en moeras leven dieren, reptielen en bijzondere volgels.
U komt met de eigen auto helemaal tot aan de 'fazenda' (een Braziliaanse 'boerderij) voor twee mooie overnachtingen. Verblijf is op volpension basis.

Dag 9 en 10: Pantanal en omgeving


Deze dag staat in het teken van excursies doen. Onder de bezielende leiding van een heel ervaren gids krijgt u de beste plekken te zien. Indien het weer het toelaat verkent u onder begeleiding, per bootje, te paard, wandelend of per 4x4. U brengt de nachten wederom door in de fazenda.

Dag 11 en 12: Campo Grande - São Paulo - Paraty

Binnenlandse vlucht Campo Grande - Sao Paulo is circa 1,5 uur vliegen Sao Paulo - Paraty ca. 275 km / ca. 5 uur
U verlaat de fazenda met de huurauto en rijdt naar het vliegveld van Campo Grande. De auto levert u vervolgens in en stapt op het vliegtuig voor een spectaculaire binnenlandse vlucht naar São Paulo. U reist vanaf hier per minibus naar het vissersdorp Paraty nabij Coasta Verde. U brengt twee nachten door in dit dorp. Bijzonder aan deze omgeving is de portugese architectuur en kunt u mooie wandelingen maken en met prachtig uitzicht aan zee vanaf de boulevard genieten. Op dag 12 kunt u van heel dichtbij genieten van Paraty met meer dan 60 eilandjes en maar liefs 350 standjes.

Dag 13: Paraty - Ilha Grande


Vanuit uw hotel per transfer naar de havenplaats Angra dos Reis, voor een boottrip naar het eilandje Ilha Grande. Het is omringd door stranden, bedekt door Atlantische bossen en doorkruist door kronkelende paden. Aan de zuidoostelijke kust staat het lange, met palmbomen omzoomde stuk strand Lopes Mendes bekend om zijn sterke branding. U overnacht op dit prachtige relaxte eiland.

Dag 14: Ilha Grande

Een van de meest charmante kenmerken van Ilha Grande is dat het een autovrije zone is. Alle geplaveide straten en stofbanen zijn volledig voetgangersgebied. Dus als u 's avonds laat uit bent, of u nu in een bar of een sterrenkijker op het strand zit, weet dan zeker dat u de weg terug te voet kent, want er zal in Uber of taxi zijn om u te komen halen.! Rondom de vele stranden van het eiland liggen helderblauw water, u kunt hier prima snorkelen! Wees u bewust van dat u op dit bijzonder eiland uw Brazilie vakantie fantastisch kunt aflsuiten.

Dag 15: Ilha Grande - Rio de Janeiro - Amsterdam



Vlak voor de middage gaat u wederom per ferry naar Angra dos Reis. Vanaf hier transfer met internationaal gezelschap naar de airport van Rio de Janeiro al op u staat te wachten. Savonds vindt uw terugvlucht naar Amsterdam Nederland plaats.

Dag 16: Aankomst Schiphol Amsterdam

Aankomst in Amsterdam en daarmee het einde van een onvergetelijke rondreis.

Dag-tot-dag

Dag 1: Amsterdam - Rio de Janeiro
Dag 2: Bruisend Rio de Janeiro
Dag 3: Rio de Janeiro
Dag 4: Rio de Janeiro - Foz do Iguaçu
Dag 5: Foz do Iguaçu
Dag 6: Foz do Iguacu - Bonito via Campo Grande
Dag 7: Bonito - Gruta do Lago Azul
Dag 8: Bonito - Pantanal Ca. 265 km / ca. 5 uur
Dag 9 en 10: Pantanal en omgeving
Dag 11 en 12: Campo Grande - São Paulo - Paraty
Dag 13: Paraty - Ilha Grande
Dag 14: Ilha Grande
Dag 15: Ilha Grande - Rio de Janeiro - AmsterdamCa. 265 km / ca. 3,5 uur
Dag 16: Aankomst Schiphol Amsterdam




Locatie


Vluchten
De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.

Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Ruimbagage
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Huurauto
Standaard inbegrepen in de huursom:
  • Huurauto, categorie Small
  • Ongelimiteerde kilometers
  • (Extra) WA-dekking van 7,5 miljoen euro
  • Schadeverzekering (CDW)
  • Diefstalverzekering (TP)
  • Terugbetaling eigen risico
  • Dekking glas-banden-bodem-dakschades
  • 24/7 Nederlandstalig noodnummer
Optioneel
  • Tegen een toeslag is het mogelijk uw huurauto te upgraden naar een hogere klasse/groter type auto. Deze toeslag is afhankelijk van de beschikbaarheid.
  • Tegen een toeslag kunt u een GPS huren (wanneer u zelf geen GPS heeft).
Belangrijke informatie autohuur

U dient te beschikken over een creditcard op naam van de hoofdbestuurder. De waarborg voor de huurauto wordt gereserveerd op uw creditcard door de lokale leverancier ter plaatse. De bestedingsruimte is hierdoor tijdelijk kleiner. Controleert u voor u op reis gaat daarom goed de bestedingsruimte van uw creditcard.

Overige Informatie

Inbegrepen in het programma

  • Intercontinentale vlucht Amsterdam - Rio de Janeiro visa versa
  • Binnenlandse vluchten in Brazilie (3)
  • Logies in hele goede drie en of viersterren hotels en in gezellige pousada’s
  • Vol pension verzorging in het Pantanal moerasgebied op volpension basis plus excusies.
  • Transfer volgens programma, meeste met lokale gidsen
  • Vervoerkosten per Ferry van Agra dos Reis naar Ilha Grande visa versa
  • Autohuur voor Vijf dagen volgens programma
  • Onder begeleiding naar Corcovado (het Christusbeeld) Rio de Janeiro
  • Indrukwekkende bezoek aan  de watervallen van Foz do Iguaçu
  • In Bonito bezoekt u de Gruta do Lago Azul de entreegelden zijn inclusief
  • City tour in de Koloniale stad Paraty nabij Costa Verde
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.


Warning: mysqli_num_rows() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/flydrond/public_html/templates/MainView.php on line 1441
Individuele Rondreis Fantastisch Brazilie 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail






© Copyright 2008-2024  flydriverondreis.nl
v2.0180518