16 daagse reis incl 6 daagse Rondreis Ceara icm Pousada Vel Azul Afbeelding 16 daagse reis incl 6 daagse Rondreis Ceara icm Pousada Vel Azul
16 daagse reis incl 6daagse Rondreis Ceara icm Pousada Vel Azul ***
Bestemming: Rondreizen Brazilie - Rondreizen

16 daagse reis incl 6daagse Rondreis Ceara icm Pousada Vel Azul

***

Schitterende Rondreis Ceara.

Rondreis o.b.v. Volgens programma



Dag 1

Aankomst op luchthaven Fortaleza en transfer naar uw hotel.

Dag 2 Vertrek vanuit Fortaleza naar Ubajara

Rijdend door het woeste binnenland komt u als eerste langs de stad Caninde, hier staat het hoogste standbeeld van Brazilie van de heilige Sao Fransisco. Eind september vindt in Caninde de een na grootste jezuiteen-pelgrimtocht ter wereld plaats. U zult hier het hele jaar mensen zien die zoekende zijn naar wonderen. Rond het begin van de middag komt u aan in Ubajara; liggend op de hoogvlakte van Ipiapaba treft u hier een heel divers landschap met veel natuur (o.a. transatlantisch regenwoud), landbouw, watervallen en grotten. In Ubajara heeft u de gelegenheid om in een typisch Braziliaans restaurant te lunchen om vervolgens in te checken in het hotel. In de namiddag maakt u vlakbij het hotel een wandeling door het transatlantisch regenwoud. Let goed op want de kans dat u aapjes en vele andere soorten dieren zult zien is zeer groot. Na deze fascinerende wandeling bent u aan het begin van de avond weer terug in uw hotel, alwaar het diner wordt geserveerd.

Dag 3 Verkenning van Ubajara en Parnaiba

`s Ochtends staat een bezoek aan het park van Ubajara op het programma. U gaat met een kabelbaan naar de grotten. Door deze grotten maakt u een wandeling en krijgt u de nodige uitleg van de lokale gids. Na de lunch vertrekt u richting het dorpje Vicosa do Ceara, hier hebt u uitzicht over de vele valleien in de directe omgeving. Na het aanschouwen van de fascinerende omgeving gaat u naar het huis van de familie Miranda. Hier kunt u onbeperkt proeven van de meer dan 60 verschillende soorten likeuren die gemaakt worden op de boerderij van deze familie. Vanuit Vicosa do Ceara gaat u naar de Delta van Parnaiba, waar u kennis maakt met de rivier van Parnaiba en de vroeger zo belangrijke stad Parnaiba. s Avonds bent u in de gelegenheid met de gids (optioneel) erop uit te trekken om kaaimannen te spotten in een van de zijtakken van de Parnaiba-rivier, een unieke ervaring! U zult s nachts niet alleen kaaimannen zien, ook de hier veel voorkomende Leguanen en diverse nachtvogels kunt u waarnemen in de talrijke bomen langs de rivier.

Dag 4 Boottocht over de Delta

Na een uitgebreid ontbijt in uw hotel wordt u naar de boot gebracht die u over de Delta van Parnaiba gaat brengen. Onderweg ziet u diverse eilanden van deze op twee na grootste Delta ter wereld en kunt u met de lokale gids mangrovekrabben vangen tussen de vele mangrovebomen. Onderweg wordt gestopt bij een zandduin en als u hier bovenop klimt heeft u een fascinerend uitzicht over de gehele Delta en kunt u met eigen ogen zien hoe immens deze is. Na de lunch vertrekt u richting Jericoacoara, een van de tien mooiste stranden ter wereld. Tot het dorpje Jijoca (ongeveer een uur voor Jericoacoara) loopt de normale weg, vanaf hier zult u in pick-up trucks over zandpaden en langs duinen naar Jericoacoara rijden, een enerverende en adembenemende tocht. s Avonds kunt u Jericoacoara op eigen gelegenheid verkennen of gezellig met uw gids in een van de lekkere restaurantjes dineren. Jericoacoara heeft zo n 2500 inwoners, bestaat uit vijf straten en het kent geen asfalt of straatverlichting; het lijkt wel alsof de tijd hier heeft stilgestaan.

Dag 5 Ontspannen in Jericoacoara

Deze dag kunt u gebruiken om lekker te ontspannen in Jericoacoara of u kunt er met uw gids op uittrekken om zeepaardjes te vangen en met stoere buggys door de omgeving te rijden (optioneel). De buggys brengen u langs bounty stranden, fascinerende lagunes en lopende duinen. Laat u verrassen door uw gids. Aan het einde van de middag is het in Jericoacoara een traditie om te genieten van de zonsondergang bovenop de zandduin die tegen het dorpje aanligt. `s Avonds gaat u samen met uw gids in een van de gezellige restaurantjes eten en kunt u het nachtleven van Jericoacoara ontdekken. In Brazilie staat Jericoacoara bekend om zijn gezellige en gemoedelijke uitgaansleven.

Dag 6 Wandelen en terug naar Jericoacoara

In de loop van de ochtend maakt u met uw gids een wandeling naar de plaats waar de meest bekende ansichtkaart van Jericoacoara vandaan komt: de Pedra Furada. Een unieke rots op ongeveer een klein uur lopen van Jericoacoara. Aan het begin van de middag bezoekt u het paradijsmeer in Jijco, waarna u vertrekt richting Fortaleza. U zult aan het einde van de middag in Hotel Pousada Praia Danca do Sol(voorheen Hotel club Santa Fe) in Cumbuco aankomen.

Dag 7

Verblijf in Hotel Pousada Praia Danca do Sol(voorheen Hotel club Santa Fe) in kitesurf paradijs Cumbuco.

Dag 8 t/m 14

Verlenging in Pousada Vel Azul logies en ontbijt.

Ligging:

Pousada Vel Azul bevindt zich aan het brede zandstrand van Cumbuco. Het centrum van dit leuke vissersdorpje is op loopafstand gelegen.

Accommodatie:

De comfortabele kamers van Pousada Vel Azul zijn voorzien van airconditioning, minibar, badkamer, douche en toilet en een terras.

Faciliteiten:

Zwembad, kinderspeelplaats, games room, sauna, massages en souvenirwinkeltje. Beachbar en restaurant waar regionale en internationale gerechten worden geserveerd.

Verblijf & Bijzonderheden:

Uw verblijf in Pousada Vel Azul is op basis van logies en ontbijt.

Extra's:

  • Wasservice
  • Vanuit Cumbuco zijn er prachtige excursies te ondernemen

Daarnaast hanteert ArkeFly de volgende toeslagen voor het meenemen van kitespullen op de vlucht. Surf-, kite-, wake- and waveboard korter dan 165 cm en lichter dan 20kg.
80,- Surf-, kite-, wake- and waveboard korter dan 165 cm en zwaarder dan 20kg.
100,- Surf-, kite-, wake- and waveboard langer dan 165 cm en lichter dan 20 kg.
100,- Surf-, kite-, wake- and waveboard langer dan 165 cm en zwaarder dan 20 kg.
120,-

Dag 15

Terugvlucht.

Dag 16

Aankomst Amsterdam.

Inclusief

  • Rondreis per luxe touringcar of auto met airconditioning
  • Engels sprekende reisleiding
  • Diensten lokale gidsen
  • Alle entreegelden zoals genoemd
  • Alle overnachtingen in toeristenklasse hotels en pousadas
  • Dagelijks ontbijt
  • 2 x lunch
  • 2 x diner

Exclusief:

  • Transfer van de luchthaven naar de accommodatie en terug.
  • U dient ter plaatse aan de gids 95,- p.p. te voldoen. Dit is een gedeelte van de reissom die wordt gebruikt voor betalingen aan hotels, excursies etc. onderweg.
  • Lokale vertrekbelasting.

Minimum aantal deelnemers is 4 personen.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.


Warning: mysqli_num_rows() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/flydrond/public_html/templates/MainView.php on line 1441
16 daagse reis incl 6daagse Rondreis Ceara icm Pousada Vel Azul 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail






© Copyright 2008-2024  flydriverondreis.nl
v2.0180518