16 daagse reis incl 6daagse Rondreis Ceara icm Brasil Tropical Hotel Afbeelding 16 daagse reis incl 6daagse Rondreis Ceara icm Brasil Tropical Hotel
16 daagse reis inclusief 6 daagse Rondreis Ceara icm Brasil Tropical Hotel ****
Bestemming: Rondreizen Brazilie - Rondreizen

16 daagse reis inclusief 6 daagse Rondreis Ceara icm Brasil Tropical Hotel

****

Nu de schitterende rondreis Ceara in combinatie met Brasil Tropical Hotel...

Rondreis o.b.v. Volgens programma



Dag 1

Aankomst op luchthaven Fortaleza en transfer naar uw hotel.

Dag 2 Vertrek vanuit Fortaleza naar Ubajara

Rijdend door het woeste binnenland komt u als eerste langs de stad Caninde, hier staat het hoogste standbeeld van Brazilie van de heilige Sao Fransisco. Eind september vindt in Caninde de een na grootste jezuiteen-pelgrimtocht ter wereld plaats. U zult hier het hele jaar mensen zien die zoekende zijn naar wonderen. Rond het begin van de middag komt u aan in Ubajara; liggend op de hoogvlakte van Ipiapaba treft u hier een heel divers landschap met veel natuur (o.a. transatlantisch regenwoud), landbouw, watervallen en grotten. In Ubajara heeft u de gelegenheid om in een typisch Braziliaans restaurant te lunchen om vervolgens in te checken in het hotel. In de namiddag maakt u vlakbij het hotel een wandeling door het transatlantisch regenwoud. Let goed op want de kans dat u aapjes en vele andere soorten dieren zult zien is zeer groot. Na deze fascinerende wandeling bent u aan het begin van de avond weer terug in uw hotel, alwaar het diner wordt geserveerd.

Dag 3 Verkenning van Ubajara en Parnaiba

`s Ochtends staat een bezoek aan het park van Ubajara op het programma. U gaat met een kabelbaan naar de grotten. Door deze grotten maakt u een wandeling en krijgt u de nodige uitleg van de lokale gids. Na de lunch vertrekt u richting het dorpje Vicosa do Ceara, hier hebt u uitzicht over de vele valleien in de directe omgeving. Na het aanschouwen van de fascinerende omgeving gaat u naar het huis van de familie Miranda. Hier kunt u onbeperkt proeven van de meer dan 60 verschillende soorten likeuren die gemaakt worden op de boerderij van deze familie. Vanuit Vicosa do Ceara gaat u naar de Delta van Parnaiba, waar u kennis maakt met de rivier van Parnaiba en de vroeger zo belangrijke stad Parnaiba. s Avonds bent u in de gelegenheid met de gids (optioneel) erop uit te trekken om kaaimannen te spotten in een van de zijtakken van de Parnaiba-rivier, een unieke ervaring! U zult s nachts niet alleen kaaimannen zien, ook de hier veel voorkomende Leguanen en diverse nachtvogels kunt u waarnemen in de talrijke bomen langs de rivier.

Dag 4 Boottocht over de Delta

Na een uitgebreid ontbijt in uw hotel wordt u naar de boot gebracht die u over de Delta van Parnaiba gaat brengen. Onderweg ziet u diverse eilanden van deze op twee na grootste Delta ter wereld en kunt u met de lokale gids mangrovekrabben vangen tussen de vele mangrovebomen. Onderweg wordt gestopt bij een zandduin en als u hier bovenop klimt heeft u een fascinerend uitzicht over de gehele Delta en kunt u met eigen ogen zien hoe immens deze is. Na de lunch vertrekt u richting Jericoacoara, een van de tien mooiste stranden ter wereld. Tot het dorpje Jijoca (ongeveer een uur voor Jericoacoara) loopt de normale weg, vanaf hier zult u in pick-up trucks over zandpaden en langs duinen naar Jericoacoara rijden, een enerverende en adembenemende tocht. s Avonds kunt u Jericoacoara op eigen gelegenheid verkennen of gezellig met uw gids in een van de lekkere restaurantjes dineren. Jericoacoara heeft zo n 2500 inwoners, bestaat uit vijf straten en het kent geen asfalt of straatverlichting; het lijkt wel alsof de tijd hier heeft stilgestaan.

Dag 5 Ontspannen in Jericoacoara

Deze dag kunt u gebruiken om lekker te ontspannen in Jericoacoara of u kunt er met uw gids op uittrekken om zeepaardjes te vangen en met stoere buggys door de omgeving te rijden (optioneel). De buggys brengen u langs bounty stranden, fascinerende lagunes en lopende duinen. Laat u verrassen door uw gids. Aan het einde van de middag is het in Jericoacoara een traditie om te genieten van de zonsondergang bovenop de zandduin die tegen het dorpje aanligt. `s Avonds gaat u samen met uw gids in een van de gezellige restaurantjes eten en kunt u het nachtleven van Jericoacoara ontdekken. In Brazilie staat Jericoacoara bekend om zijn gezellige en gemoedelijke uitgaansleven.

Dag 6 Wandelen en terug naar Jericoacoara

In de loop van de ochtend maakt u met uw gids een wandeling naar de plaats waar de meest bekende ansichtkaart van Jericoacoara vandaan komt: de Pedra Furada. Een unieke rots op ongeveer een klein uur lopen van Jericoacoara. Aan het begin van de middag bezoekt u het paradijsmeer in Jijco, waarna u vertrekt richting Fortaleza. U zult aan het einde van de middag in Hotel Pousada Praia Danca do Sol(voorheen Hotel club Santa Fe) in Cumbuco aankomen.

Dag 7

Verblijf in Hotel Pousada Praia Danca do Sol(voorheen Hotel club Santa Fe) in kitesurf paradijs Cumbuco.

Dag 8 t/m 14

Verlenging in hotel Brasil Tropical.

Ligging:

Zontopper Brasil Tropical heeft een geweldige ligging, net achter de Beira Mar Boulevard en op 3 minuten loopafstand van het swingende hart van Fortaleza!

Restaurantjes, barretjes en winkels binnen handbereik, een blok verwijderd van de avondmarkt. Het strand bevindt zich op 10 minuten rijden.

Accommodatie:

Uw ruime en comfortabele kamer heeft een aparte woonkamer met airconditioning, een slaapbank, televisie, telefoon, minibar, kluisje (tegen geringe betaling).

Een kleine keuken en een balkon met zitje en (zij) zeezicht. De aparte slaapkamer heeft een prima bed, een ruime kast en airconditioning. Er is een badkamer met bad/douche, toilet en een wastafel.

Faciliteiten:

In Brasil Tropical bevindt zich een perfect restaurant (regelmatig thema-avonden), een bar en er is roomservice voor een optimaal vakantiegevoel.

Op het dakterras ligt weliswaar een wat kleiner zwembad met poolbar en zonneterras, maar wat een magnifiek uitzicht!

Verblijf & Bijzonderheden:

U verblijft in Brasil Tropical op basis van logies/ontbijt. Dat betekent s morgens een heerlijk ontbijt met veel vers fruit.

Extra's:

  • Prima kwaliteitshotel voor jong en oud!
  • Goede persoonlijke service

In het hotel kan men voordelig lunchen en dineren bij het buffet restaurant.

Dag 15

Terugvlucht.

Dag 16

Aankomst Amsterdam.

Inclusief

  • Rondreis per luxe touringcar of auto met airconditioning
  • Engels sprekende reisleiding
  • Diensten lokale gidsen
  • Alle entreegelden zoals genoemd
  • Alle overnachtingen in toeristenklasse hotels en pousadas
  • Dagelijks ontbijt
  • 2 x lunch
  • 2 x diner

Exclusief:

  • Transfer van de luchthaven naar de accommodatie en terug.
  • U dient ter plaatse aan de gids 95,- p.p. te voldoen. Dit is een gedeelte van de reissom die wordt gebruikt voor betalingen aan hotels, excursies etc. onderweg.
  • Lokale vertrekbelasting.

Minimum aantal deelnemers is 4 personen.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.


Warning: mysqli_num_rows() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/flydrond/public_html/templates/MainView.php on line 1441
16 daagse reis inclusief 6 daagse Rondreis Ceara icm Brasil Tropical Hotel 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail






© Copyright 2008-2024  flydriverondreis.nl
v2.0180518