China Experience Afbeelding China Experience
China Experience ***
Bestemming: Rondreizen China - Rondreizen

China Experience

***

Laat je tijdens deze reis verrassen door archeologische schatten, fraaie steden, spectaculaire uitzichten en de boeiende bevolking die het land bewoont. Reis mee naar de Verboden Stad, de Chinese Muur en ontdenk de Chinese keuken, pandaberen en de Yangtze rivier. Een ware belevenis voor iedereen die niet alleen op zoek is naar hoogtepunten, maar ook het lokale, alledaagse leven wil meemaken.

Rondreis o.b.v. Volgens programma



Dag 1-4 Beijing

De rondreis begint met een welkomstinformatie 's avond om 18.00 uur. De volgende dagen bezoeken we het adembenemende Tiananmen plein, maken een tour door de mysterieuze Verboden Stad en wandelen over de 2000 jaar oude Grote Muur. Daarnaast is er nog tijd genoeg om zelf op pad te gaan. Aanraders zijn het bezoeken van een acrobatenshow en het Zomerpaleis. Ook een avond naar de Beijing Opera is een hele belevenis en sluit deze af met een heerlijk authentiek Pekingeend diner. Op de laatste avond gaan we aan boord van de nachttrein op weg naar Xi'an.

Dag 5-7 Xian

We komen 's morgens vroeg aan in een van de voormalige hoofdsteden van China, Xi'an. Deze interessante stad herbergt het wereldberoemde Terracota leger; duizenden stenen strijdkrachten die oostwaarts gericht staan in gevechtsformatie om de Tombe van keizer Qin te bewaken. Het vermoeden bestaat dat de echte soldaten van keizer Qin model hebben gestaan voor deze Terracotta soldaten. In een IMAX-achtige film wordt de geschiedenis achter de beelden op een prachtige manier duidelijk gemaakt. We trekken een dag uit voor dit hoogtepunt van China en daarna heb je nog voldoende tijd voor het bezoeken van de Grote Moskee. Daarnaast zijn ook de mooie stadsmuur en de sfeervolle avondmarkt een bezoek waard. Aan het einde van dag 7 nemen we de nachttrein naar Chengdu, waar we de volgende dag aankomen.

Dag 8-9 Chengdu-Leshan

In Chengdu bevindt zich een groot centrum waar panda's worden gefokt. Een bezoek aan dit centrum is bijna de enige mogelijkheid om deze zeldzame diersoort te leren kennen. Chengdu is tevens de plek van de pittige Sichuan-keuken en heeft een rijke theegeschiedenis. Relax in een van de vele theehuizen en maak daar kennis met de lokale bevolking. Op dag 9 reizen we naar Leshan om 's werelds grootste stenen Boeddha te zien. Hierna bezoeken we ook nog het Baoguo klooster in Leshan.

Dag 10-11 Emeishan

Vandaag vergezellen we pelgrims op hun tocht naar de mysterieuze heilige berg van Emei. Het uitzicht over subtropische regenwouden en schilderachtige kloosters is fantastisch. We komen hier even bij van de stadsdrukte en genieten van de prachtige natuur.

Dag 12-16 Yangtze cruise

Per bus reizen we naar Chongqing, het beginpunt van onze boottocht naar de 'Three Gorges' van de Yangtze rivier, de levensader voor miljoenen mensen. We zullen per lokale Chinese boot 2 dagen op het water te vinden zijn. Onderweg meren we op verschillende plekken aan. Je hebt vervolgens de vrijheid om lokale bezienswaardigheden te bezoeken of een wandeling te maken. We reizen verder per nachttrein naar Liuzhou.

Dag 17-19 Yangshuo

Aankomst vroeg in de morgen in Liuzhou en dan per bus naar Yangshuo. Een verrassing voor elke reiziger! Yangshuo wordt namelijk omringd door een schitterend kalkstenen karstgebergte en vruchtbare rijstvelden. We maken een fietstocht door het prachtige landschap. Op dag 19 neem je 's avonds de nachttrein via Shenzen naar Hongkong.

Dag 20-21 Hongkong

Hongkong is een stad van internationale allure met een vleugje China. Vanuit Victoria Peak heb je een geweldig uitzicht op de skyline van Hongkong. Je hebt natuurlijk ook nog alle tijd om wat souvenirs voor thuis te kopen in een van de vele winkeltjes.

Inclusief

Engelssprekende reisleider en lokale gids(en) Transport ter plaatse Accommodatie (o.b.v. indeling) 3 ontbijten, 2 lunches en 2 diners Excursies en sightseeing volgens uitgebreide, Engelstalige reisschema en/of reisdossier 

Exclusief

Intercontinentale vluchten Visumkosten Vaccinaties Overige maaltijden Optionele excursies Reis- en annuleringsverzekering Fooien Uitgaven van persoonlijke aard 



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.


Warning: mysqli_num_rows() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/flydrond/public_html/templates/MainView.php on line 1441
China Experience 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail






© Copyright 2008-2024  flydriverondreis.nl
v2.0180518