Costa Rica Best Afbeelding Costa Rica Best
Costa Rica Best
Bestemming: Rondreizen Costa Rica - Rondreis

Costa Rica Best



Costa Rica Best


8 dagen / 7 nachten


Programma


Dag 1 Aankomst San Jose


Vandaag komt u aan in San Jose. U wordt opgehaald door een van onze vertegenwoordigers en naar uw hotel in San Jose gebracht.


Overnachting in The Palm House Inn Standaard kamer, inclusief ontbijt.


Dag 2 San Jose - Tortuguero


Na het ontbijt vertrekt u naar Tortuguero. Geniet van een mooie rit door het Braulio Carillo National Park en vervolgens van de drie uur durende boottocht naar de grachten van Tortuguero. Bij aankomst wordt u naar de lodge gebracht voor een welkomstcocktail en lunch. Hierna zult u een bezoek aan het museum van de schildpad en de stad Tortuguero brengen. In de namiddag bent u vrij om te ontspannen in het zwembad of lekker te wandelen. S avonds na een heerlijke maaltijd zal u ontspannen aan de rand van het kanaal met een cocktail en genieten van de geluiden van de jungle.


Overnachting in Laguna Lodge, Standaard kamer, alle maaltijden en excursies inbegrepen


Dag 3 Tortuguero Canals


Gedurende de dag kunt u genieten van de boottocht en de wilde dieren observeren. Een jungle avontuur van je leven! Denk aan de Amazon alleen dan op een kleinere schaal. Tortuguero National Park, met zijn 21.000 hectare van het ongerepte tropische regenwoud, biedt een van de beste mogelijkheden om een breed scale aan tropische dieren in het wild te ervaren.


Overnachting in Laguna Lodge, Standaard kamer, alle maaltijden en excursies inbegrepen.


Dag 4 Arenal


Geniet van een prachtige boottocht terug naar de pier waarna u met de bus naar Guapiles gaat, waar de lunch wordt geserveerd. Hierna gaat u naar het Arenal gebied. Arenals perfecte symmetrische vorm maakt het de droom van elke toerist, terwijl de overvloed aan activiteiten in de buitenlucht zijn maakt het het een gemakkelijke plek om dingen van uw must- do in Costa Rica lijst af te schrappen. Bezoek de vulkanische minerale zwembaden in het Ecotermales Hot Springs.


Overnachting in Volcano Lodge, Superior kamer, inclusief ontbijt.


Dag 5 De Wandeling naar Arenal / Monteverde


Wandeling door de diverse flora en fauna van de beroemde lava muur waar je op lava stenen loopt uit de oudheid en observeren hoe lava rotsblokken naar beneden tuimelen langs de flanken van Arenal. Daarna rijdt u naar Monteverde Cloud Forest Reserve. De Monteverde Cloud Forest Reserve is een van de meest diverse en rijke tropische nevelwouden in de Nieuwe Wereld en de thuisbasis van de schitterende Quetzal en de zeldzame Bell Bird. Monteverde is niet alleen interessant voor de Cloud Forest Reserves inwoners, maar ook voor de oprichters, de Quakers. Na de Check in in uw hotel bent u vrij om de omgeving te verkennen.


Overnachting in Monteverde Country Lodge Standaard kamer, inclusief ontbijt.


Dag 6 Shared Monteverde Cloud forest and Sky Trek-Tram tour


In de ochtend kunt u een wandeling maken over de paden van het Monteverde Cloud Forest Reserve. Hierna kunt u genieten van het middag avontuur bij de Sky Trek Zipline & Tram tour. Dit is een systeem van zeven verdiepingen boven de grond. Met deze Zip lijn gaat u van het ene platform naar het andere. In de Sky Tram kunt u het wereldberoemde nevelwoud Monteverde bewonderen in een rit die u zal leiden naar Costa Rica Continental Divide.


Overnachting in de Family Trapp Lodge, Superior kamer, inclusief ontbijt.


Dag 7 Monteverde - San Jose


S middags keert u terug naar San Jose. De rest van de dag is vrij te besteden om te kunnen genieten van de omgeving van San Antonio de Belen.


Overnachting in El Rodeo Estancia Boutique Hotel, Superior kamer.+


Dag 8 Vertrek naar Nederland


U zal naar de luchthaven gebracht worden voor uw internationale vlucht terug naar huis.


Inbegrepen



  • Verwelkoming op de luchthaven

  • Transfers

  • 2 nachten El Rodeo Country Inn, Sup Room

  • 2 nachten Laguna Lodge, Std Room

  • 1 nacht Volcano Lodge Sup Room

  • 2 nachten Trapp Family Lodge, Sup Room

  • wandeling in prive- paden Laguna Lodge

  • Boottocht naar Tortuguero National Park

  • Bezoek aan Tortuguero stad

  • Entree voor Tortuguero National Park

  • Monteverde tour

  • Sky Trek & Tram avontuur

  • Alle belastingen en servicekosten (behalve vertrek belasting)






Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.



Warning: mysqli_num_rows() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/flydrond/public_html/templates/MainView.php on line 1441
Costa Rica Best 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail






© Copyright 2008-2024  flydriverondreis.nl
v2.0180518