Fly Drive Noorwegen Denemarken Afbeelding Fly Drive Noorwegen Denemarken
Fly Drive Noorwegen Denemarken ***
Bestemming: Rondreizen Denemarken - Fly Drive Denemarken

Fly Drive Noorwegen Denemarken

***

plane hotel car


13 Dagen



Dag 1: Aankomst in Kopenhagen

Vandaag arriveert u in de geweldige Deense hoofdstad Kopenhagen. U haalt vandaag ook de huurauto op de luchthaven op. Kopenhagen is een gewedlige stad om op de fiets te verkennen. De stad is gemaakt voor fietsers en heeft 350 km aan fietspaden.

U verblijft vannacht in Kopenhagen

 

Dag 2: De bruisende stad Kopenhagen

Vandaag heeft u de tijd om Kopenhagen te ontdekken. De veelzijdige stad Kopenhagen biedt voor ieder wat wils: kronkelende straatjes in de oude binnenstad, prachtige koninklijke paleizen, architectonische hoogstandjes en leuke familie-attracties. Spring op de fiets of maak een heerlijke wandeling door de stad! U zult zich niet snel vervelen.

U verblijft vannacht in Kopenhagen

 

Dag 3: Kopenhagen a Aarhus (307 km)

U vertrekt vandaag vanuit Kopenhagen naar Aarhus. Onderweg zijn er genoeg mogelijkheden om te stoppen. De eerste stop is Roskilde. Roskilde ligt op het eiland Seeland. Roskilde is een van de oudste steden van Denemarken en is een bestemming vol culturele en historische bezienswaardigheden. Het Vikingschepenmuseum en de kathedraal zijn de moeite waard om te bezoeken. Daarna neemt u de boot van Sjællands odde naar Ebeltoft waarna u door zult rijden naar de eindbestemming van vandaag, Aarhus. Aarhus ligt aan zee, bij geliefde vakantiegebieden zoals het Deense Merenhoogland en de streek Djursland, en is omringd door stranden en bossen. Met een mix van oud en nieuw, kunst en cultuur, gastronomie en architectuur én de natuur binnen handbereik is Aarhus een aantrekkelijke reisbestemming. Aarhus is niet voor niets een van de gelukkigste steden ter wereld en heeft het de bijnaam City of Smiles.

U verblijft vannacht in Aarhus.

 

Dag 4: Aarhus a Skagen (222 km)

U vertrekt vandaag naar Skagen. Het noordelijkste puntje van Denemarken. Daar waar de Noordzee en de Oostzee op elkaar botsen. Het oude vissersdorp Skagen is inmiddels omgetoverd tot een hippe badplaats. In de typisch gele huisjes met rode daken zitten nu allerlei leuke winkels, galeries, restaurants en cafés. Niet ver van het centrum ligt het brede zandstrand en een uitgestrekt duingebied.

U verblijft vannacht in het Skagen gebied

 

Dag 5: Skagen

Vandaag heeft u de tijd om Skagen verder te ontdekken.

 

Dag 6: Skagen a Hovden (258 km)

U route gaat vandaag verder naar Hovden. Rijdt naar Hirtshals en neem vervolgens de boot naar Kristiansand in Noorwegen. Welkom in Noorwegen! De eindbestemming van vandaag is Hovden.

U verblijft vannacht in Hovden.

 

Dag 7: Hovden - Bergen (325 km)

Begin de dag met een heerlijk ontbijt voordat u verder gaat aan uw reis richting Bergen. Onderweg is Hardangerfjord zeker niet te missen met de spectaculaire uitzichten waarna u aan zal komen in Bergen

U verblijft vannacht in Bergen.

 

Breakfast at the hotel, and continue towards your destination, Bergen. Your journey takes you through the Telemark region, as you drive along the Hardangerfjord, known as the 'Garden of Norway'. Arrive in Bergen, a city of world heritage - Bergen opens the door to some of the worlda��s most beautiful fjords.

 

Dag 8: Het verrassende Bergen

Bergen is een levendige culturele stad. De bijzondere oude huizen, een leuke vis en bloemenmarkt, de geweldige uitzichten, interessante museums en nog veel meer. Bryggen staat op de UNESCO-werelderfgoed lijst en is een echt aanrader tijdens uw bezoek aan Bergen. Bryggen is een levendige kade met gekleurde oude koopmanshuizen. Voor het beste uitzicht over de stad en de fjord kunt u de kabelbaan nemen naar de bergtop van Fløyen.

U verblijft vannacht in Bergen.

 

Dag 9: Bergen a Sogndal (190 km)

Vanuit Bergen rijdt u richting Sogndal. Eerst komt u langs Gudvangen wat aan de adembenemend Nærøyfjord ligt en wat ook op werelderfgoed lijst staat. In Gudvangen neemt u een twee uur lange boot op de Nærøyfjord. Daarna zal ur door rijden naar Sogndal. Sogndal is gelegen aan de Sognefjord en een aantal routes in dit gebied zijn uitgeroepen tot 'nationale' routes.

U verblijft vannacht in het Sogndal gebied.

 

Dag 10: Sogndal

Vandaag kunt u het Sogndal gebied gaan ontdekken. Een aanrdader is het Jotunheimen nationaal park.

U verblijft vannacht in het Sogndal gebied.

 

Dag 11: Sogndal a Oslo (350 km)

Vandaag reist u van Sogndal terug naar Oslo. Onderweg zijn er genoeg bezienswaardigheden waar u kunt stoppen. De kerk in Borgund is een van de best bewaarde staaf kerken in Noorwegen, een geheel uit hout opgetrokken kerkgebouw, met een typische bouwstijl die voornamelijk in Scandinavië wordt aangetroffen. Hierna zal u doorrijden richting Oslo.

 

Dag 12: Oslo

Geniet van uw dag in Oslo. U zult u zeker zich niet vervelen tijdens uw verblijf in Oslo. Vigeland sculptuur park is een echte aanrader om te bezoeken in Oslo. Het Vikingmuseum is ook een bezoek waard. Hier vindt u het best bewaarde schip uit de Vikingen tijd. Een ander erg interessant museum is het Kon-tiki museum waar u de originele schepen en voorwerpen van Thor Heyerdahls expedities kunt vinden. 
U verblijft vannacht in Oslo

 

Dag 13: Vertrek vanuit Oslo

Uw rondreis eindigt vandaag. Rijd terug naar Gardermoen luchthaven en breng uw huurauto terug.



Locatie


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten naar aanleiding van het programma
  • Luchthavenbelasting
  • 12 overnachtingen in 3-sterren hotels
  • Verzorging: logies en ontbijt
  • Huurauto, categorie small
  • Als u een optie-boeking nu plaatst, betaalt u geen reserveringskosten.


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig € 2,50
  • Reserveringskosten, eenmalig € 28,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Brandstofkosten en eventuele tolgelden
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Huur GPS-systeem
  • Evt. aanschaf van een routekaart


Huurauto

Standaard inbegrepen in de huursom:

  • Huurauto, categorie Small
  • Ongelimiteerde kilometers
  • WA-dekking van € 7,5 miljoen
  • Schadeverzekering (CDW)
  • Diefstalverzekering (TP)
  • Terugbetaling eigen risico
  • Dekking glas-banden-bodem-dakschades
  • 24/7 Nederlandstalig noodnummer

Optioneel

  • Tegen een toeslag is het mogelijk uw huurauto te upgraden naar een hogere klasse/groter type auto. Deze toeslag is afhankelijk van de beschikbaarheid.
  • Tegen een toeslag kunt u een GPS huren (wanneer u zelf geen GPS heeft).

Belangrijke informatie autohuur

U dient te beschikken over een creditcard op naam van de hoofdbestuurder. De waarborg voor de huurauto wordt gereserveerd op uw creditcard door de lokale leverancier ter plaatse. De bestedingsruimte is hierdoor tijdelijk kleiner. Controleert u voor u op reis gaat daarom goed de bestedingsruimte van uw creditcard.



Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze. 
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een reisoverzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens, een beschrijving van de hotelaccommodaties en eventueel de autohuurvoorwaarden kunt teruglezen. 
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen. 

Als u een optie-boeking plaatst, betaalt u geen reserveringskosten.

Wij proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste accommodatie/vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.

De optie boeking wordt pas definitief bevestigd, nadat wij u een reisoverzicht hebben toegezonden en u daarvoor uw akkoord heeft gegeven. 


Warning: mysqli_num_rows() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/flydrond/public_html/templates/MainView.php on line 1441
Fly Drive Noorwegen Denemarken 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail






© Copyright 2008-2024  flydriverondreis.nl
v2.0180518