Quito to Lima Afbeelding Quito to Lima
Quito to Lima ***
Bestemming: Rondreizen Ecuador - Rondreis

Quito to Lima

***

Ecuador en Peru zijn twee van de meest bezochte landen in Zuid Amerika. Hun historie en cultuur trekken vele reizigers. Ook het spectaculaire Andes gebergte en de Amazone jungle heeft een grote aantrekkingskracht. In deze reis combineer je het beste van alles wat beide landen je te bieden hebben; van de hoogste piek in de Andes tot de tropische kusten van Peru.

Rondreis o.b.v. Volgens programma



Dag 01 Quito

Welkom in de hoofdstad van Ecuador. Je hebt tot eind van de middag de tijd aan jezelf om alvast even te wennen aan de Zuid-Amerikaanse sfeer en lifestyle.

Dag 02-04 Amazone Jungle

's Morgens vertrekken we naar Tena in het Amazonegebied. Je jungle lodge ligt op de kliffen, ca 100 meter boven de Rio Anzu, en biedt geweldige uitzichten. Vanuit hier maak je trekkings dieper de jungle in.

Dag 05-07 Rio Verde

Na nog een ochtendje jungle rijden we 's middags naar het mooie plaatsje Rio Verde. Vanuit hier breng je o.a. een bezoek aan Banos. Verder kun je hier je tijd doorbrengen met paardrijden, mountainbiken of raften. Rio Verde is gelegen in een vallei omgeven door watervallen en warmwaterbronnen.

Dag 08-09 Chugchilan/Quilotoa Loop

De Quilotoa loop is de naam voor een verzameling kleine kronkelende weggetjes die Lake Quilotoa verbinden met Latacunga en de PanAmerican highway. Via de weg heb je fantastische uitzichten over de Andes en op de weg terug kom je door afgelegen dorpjes met hun eigen cultuur. Lake Quilotoa is een prachtig kratermeer op een kleine 3800 meter hoogte en vanuit hier kun je prachtige hikes maken. Op dag 9 maak je een avontuurlijke trekking.

Dag 10 Riobamba

Via het zuidelijk deel van de Qulotoa Loop rijden we naar Riobamba, waar we in de loop van de middag aankomen.

Dag 11 Cuenca

's Morgen vroeg vertrekken we naar Cuenca, een rit van ca 250 km. Cuenca wordt wel beschouwd als het mooiste stadje van Ecuador. Je hebt hier genoeg tijd om voor jezelf te bepalen of dit klopt. Ook de beroemde Panama hoeden worden hier gemaakt en na een bezoek aan de hoedenfabriek kun je in de kleine straatjes uiteraard op zoek naar je eigen exemplaar.

Dag 12-13 Punta Sal

Vandaag rijden we langs de kust en passeren de grens met Peru. Punta Sal ligt aan de Peruaanse kust in een lange beschutte baai. Lekker ontspannen, paardrijden of diepzeevissen.

Dag 14-15 Huanchaco

Vandaag staat er een lange reisdag op het programma. Onderweg naar Huanchaco bezoek je in Lambayeque het Museo Reales de Tumbes de Sipan. De kunstvoorwerpen en (gouden) juwelen die hier tentoongesteld worden zijn opgegraven in het nabijgelegen Sipan. Vanuit Huanchaco zelf gaan we naar Chan Chan waar je de piramides van de zon en de maan ziet. De tempel van de maan wordt beschouwd als de meest belangrijke archeologische vondst van de laatste 30 jaar en dateert uit de Moche periode (0-750 na Chr.).

Dag 16-18 Huaraz

Afhankelijk van de condities van de wegen bereik je vandaag of morgen Huaraz. Een van de optionele mogelijkheden hier is een beklimming van de Pastoruir gletsjer. Huaraz ligt hoog in de Andes en wordt gedomineerd door de hoogste tropische bergketen ter wereld, de Cordillera Blanca.

Dag 19-20 Lima

Het is nog een dag rijden naar de hoofdstad van Peru waar zoveel te bezichtigen is dat we je aanraden nog een paar dagen langer te blijven. Vooral het goed bewaard gebleven historische centrum van Lima is de moeite waard. Het Plaza Mayor is het hart van de stad en je waant je hier terug in koloniale tijden.

Inclusief

Engelssprekende reisleider Transport ter plaatse Accommodatie (o.b.v. indeling) Kampeergelden en -uitrusting Alle maaltijden tijdens kamperen Excursies en 'sightseeing' volgens het uitgebreide, Engelstalige reisschema en/of reisdossier 

Exclusief

Intercontinentale vluchten Optionele excursies Local payment USD 510 Vaccinaties Maaltijden Fooien Uitgaven van persoonlijke aard Reis- en annuleringsverzekering Calamiteitenfonds 



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.


Warning: mysqli_num_rows() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/flydrond/public_html/templates/MainView.php on line 1441
Quito to Lima 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail






© Copyright 2008-2024  flydriverondreis.nl
v2.0180518