Land of the rising sun Afbeelding Land of the rising sun
Land of the risinig sun ***
Bestemming: Rondreizen Japan - Rondreizen

Land of the risinig sun

***

Japan is een opwindende bestemming met een prachtige mix van geschiedenis en moderne technologie. Deze tour omvat veel hoogtepunten van Japan, zo gemixt dat deze prachtige reis voor ieder wat wils biedt. Geniet van een rit in de supersnelle 'bullet trains' (Shinkansen), relax in een van de 'hot springs' en laat je meenemen naar voorbijgegane eeuwen vol met prachtige cultuur.

Rondreis o.b.v. Volgens programma



Dag 01 Tokyo

Ondanks alle hightech gadgets, neonverlichting en drukbevolkte voorsteden is Tokyo eigenlijk een stad die haar wortels in eeuwenoude tradities heeft verankerd. Breng een bezoekje aan het Ueno Park, waar delicate kersenbloesems een mooie achtergrond vormen voor verschillende musea of neem de trein naar Ginza, het shopping walhalla van Tokyo. Aan het einde van de dag is de welkomstinformatie. Een duik in het nachtleven van Tokyo is ook meer dan de moeite waard.

Dag 02 Nikko

's Morgens heb je tijd om meer van Tokyo te zien. Hierna vertrek je per trein naar Nikko. Deze stad is bekend vanwege de vele bekende tempels en heilige schrijnen, o.a. die van de Toshugu schrijn, de laatste rustplaats van de shoguns van de Tokugawa dynasty.

Dag 03 Nikko

We blijven de gehele dag in Nikko. Een bezoek aan het heiligdom Toshugu is inbegrepen. Je kan ook een bezoek brengen aan het prachtige Chuzenji meer.

Dag 04-05 Hakone

We maken diverse korte treinritten en komen aan in Hakone. Een boottocht op het Ashino meer levert ongetwijfeld net zulke pittoreske beelden op als vanuit de kabelbaan door dit berggebied naar ons guesthouse. Als je geluk hebt is in de verte zelfs Mt Fuji te zien. Je kunt hier ook goed relaxen in een onsen, lekker ontspannen in een traditionele hotspring.

Dag 06-07 Takayama

We vertrekken vandaag met de bekende, snelle trein Shinkansen naar Takayama. Gelegen in de Japanse Alpen staat Takayama vooral bekend om de goede sake die hier gestookt wordt. De traditionele markten en food festivals hebben er voor gezorgd dat Takayama het hele jaar door een populaire reisbestemming is. Wij bezoeken ook het openluchtmuseum Hida Folk Village, waar je kunt zien hoe het traditionele Japanse leven er uitziet.

Dag 08-10 Hiroshima

Per trein reizen we door naar het wereldberoemde Hiroshima, waar we 's middags aankomen. De dag dat Hiroshima voorgoed veranderde is 6 augustus 1945, toen de eerste atoombom boven deze stad ontplofte. Het indrukwekkende vredespark met in het midden de A-bomb Dome houden de herinneringen aan de verschrikkingen die de atoombom veroorzaakte levend. Hiroshima heeft ondertussen een bruisende atmosfeer ontwikkeld en we adviseren je zeker een bezoekje aan het nabijgelegen Miyajima eiland te brengen met de bekende drijvende Tori-poort.

Dag 11-14 Kyoto

Onderweg naar de oude hoofdstad van Japan stoppen we bij Hemiji castle. Vanuit hier werd ooit het feodale Japan bestuurd, nu staat het op de Werelderfgoedlijst. Kyoto is de voormalige hoofdstad van Japan en je treft hier vele oude tempels, paleizen, musea en traditionele tuinen. Sla in elk geval de gouden Kinkaku-ji tempel niet over. Ook geisha's kom je hier nog tegen in het fameuze Gion district.

Inclusief

Engelssprekende reisleider Transport ter plaatse Accommodatie (o.b.v. indeling) 2 ontbijten en 2 diners Excursies en sightseeing volgens het uitgebreide, Engelstalige reisschema en/of reisdossier 

Exclusief

Intercontinentale vluchten Optionele excursies Fooien Uitgaven van persoonlijke aard Reis- en annuleringsverzekering Calamiteitenfonds 14-daagse JR-railpass 



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.


Warning: mysqli_num_rows() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/flydrond/public_html/templates/MainView.php on line 1441
Land of the risinig sun 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail






© Copyright 2008-2024  flydriverondreis.nl
v2.0180518