Ertussenuit in de Sabalos lodge Afbeelding Ertussenuit in de Sabalos lodge
Ertussenuit in de Sabalos lodge
Bestemming: Rondreizen Nicaragua - Rondreizen

Ertussenuit in de Sabalos lodge




Ertussenuit met de Sabalos lodge




6 dagen/5nachten




In de Sabalos Lodge kunt u genieten van de prachtige wildernis van Nicaragua samen met de Rio San Juan. Maak een duik in het kristalheldere water diep binnenin het regenwoud met apen die een witgekleurd gezicht hebben. Rust uit na een lange dag in onze hangmatten bij de oever van de rivier terwijl u geniet van uw koude drankje of gewoon geniet van onze specialiteit, het visbord.




Dag 1 Aankomst op Granada




Bij uw aankomst wordt u opgehaald en vervoerd naar uw accommodatie om uw eerste nacht te beleven. Granada is gebouwd in 1524 en een van de beste plekken voor toeristme vanwege zijn schoonheid en koloniale architectuur, charmerende hotels en activiteiten zoals het meer van Nicaracagua, de eilanden, de Mombacho vulkaan, zijn natuur reservaat en Masaya en zijn folklore.




Overnachting in het Patio Malinche hotel, standaard kamer, inclusief ontbijt




Dag 2 Masaya vulkaan kunst en handwerken




Begin uw reis met een bezoek aan de Masaya vulkaan en de actieve rokende krater.Bezoeks kunnen een kijkje nemen op de rand van de Masaya vulkaan, en in een indrukwekkende krater kijken. Vanaf dit centrale punt heeft u de mogelijkheid om te gaan wandelen naar andere kraters of uitkijkpunten. Hierna zal onze chauffeur u naar de kunstmarkt brengen waar u de kans heeft om keramieken, houtwerk, hangmatten ,Juwelen, sigaren, leerwerk en meer te bewonderen. voordat u terugkeert naar uw hotel, kunt u genieten van een prachtige stad met een prachtig kweekerijen en bloemen zicht over het Apoyo krater meer.




Overnachting in het Patio Malinche hotel, standaard kamer, inclusief ontbijt




Dag 3 Rio San Juan




Uw wordt in de ochtend vervoerd naar het vliegveld. Waar u een binnelandse vlucht neemt naar San Carlos. De Sabalos lodge is een ecologisch hotel in het regenwoud van Zuid Nicaragua. Een unieke eco lodge middenin de privacy van de natuur en de San Juan rivier dit behoort tot de regio van het biologische Indio Maiz reservaat. Als aanvulling op dit hotel zijn er een aantal ecologische uitvindingen met natuurlijke bronnen zoals zonnepanelen en ze hergebruiken water voor de tuinen. Het thuis voor het tropische regenwoud ecosysteem waar alle wilde dieren een toevluchtsoord hebben, het is speciaal ontworpen voor toeristische activiteiten. Er zijn 73 soorten flora wat inhoud 36 soorten bomen, 10 struiken, 13 dieren en 14 sierplanten of bewerkt fruit. Er zijn ook 11 zoogdieren(waarvan er 7 met uitsterven bedreigd worden) 9 vogelsoorten, 3 amfibie soorten, en 7 soorten reptielen. Met een snelle priveboot worden we vervoerd naar Sabalos Lodge waar u 2 nachten zult verblijven.




Overnachting in de Sabalos lodge, standaard cabine, vol pension




*Dag 4El Castillo & het Indio Maiz reservaat* sochtends bezoeken we het Indio Maiz natuur reservaat om vanaf daar door de jungle te lopen. Het Indio Maiz reservaat wordt beschouwd als een van de best bewaard gebleven natuurlijke reservaten in Nicaragua. Het gebied is gelegen in de zuidoost hoek van het land en grenst aan de San Juan rivier. Het reservaat is 3,180km2 en is een thuis voor een grote variatie aan regenwoud dieren. Dan gaat u naar de El Castillo stad, om te lunchen en het ford te bezoeken, wat gebouwd is door de Spanjaarden om Granada te beschermen tegen Engelse piraten; zelfs de beroemde lord Nelson probeerde het te veroveren. Op het einde van de dag keren we terug naar de Sabolos lodge.




We raden u aan om lange mouwen te dragen, laarzen of wandelschoenen, om een zonnehoed of cap te dragen, gebruik zonne lotion




, draag een zonnebril, en neem insecten spray mee.




Overnachting in de Sabalos lodge, standaard cabine, vol pension




Dag 5 Terugkeer naar Managua




Vandaag wordt u vervoerd naar het lokale vliegveld en vliegen we terug naar Managua tijdens aankomst zal een van onze vertegenwoordigers u terug naar uw hotel brengen voor een vrije middag.




Overnachting in het Angel Azul, standaard kamer, vol pension




Dag 6 Vertrek




Vandaag wordt u terug gebracht naar het internationale vliegveld om uw terugvlucht te nemen naar uw land.




Inclusief




*2 Overnachtingen in het Patio Malinche hote, met een standaard kamer 2 overnachtingen in de Sabalos Lodge, in een standaard cabine 1 overnachting in het Angel Azul hotel, met een standaard kamer Een bezoek aan de Masaya vulkaan Een kunst en handwerk tour Een nachttour waarin we alligators gaan observeren Een tour naar Castillo& het Indio Maiz reservaat * Een rondtrip met een binnenlandse vlucht naar San Carlos Al het basis vervoer Belasting en servicekosten




Wat dient u mee te nemen







    • Wandelschoenen







    • Zonnebrandcreme







    • Zwemkleding







    • Casual kleding vooor het nachtleven en om in te dineren







    • Insecten spray







    • De kaart van Nicaragua







    • Sandalen







    • Zonnebril& hoed







    • Noodzakelijke medicijnen







    • Een regenjas







    • Zakformaat woordenboek Engels/Spaans







    • Een verbanddoos







    • Een verrekijker







    • Een digitale of normale camera met filmpje







    • Een geldig paspoort







    • Uw Reischeque







    • Contant geld !!Let op U kunt alleen met dollard betalen in Nicaragua







    • Credit cards







    • Uw rijbewijs









Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.



Warning: mysqli_num_rows() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/flydrond/public_html/templates/MainView.php on line 1441
Ertussenuit in de Sabalos lodge 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail






© Copyright 2008-2024  flydriverondreis.nl
v2.0180518