Groen en natuurlijk Nicaragua Afbeelding Groen en natuurlijk Nicaragua
Groen en natuurlijk Nicaragua
Bestemming: Rondreizen Nicaragua - Rondreizen

Groen en natuurlijk Nicaragua





Groen en Natuurlijk Nicaragua






8dagen/ 7 nachten






Dit pakket is speciaal ontworpen voor mensen die van natuur en eco toerisme houden. Dit is de ideale reis om te genieten van de flora en fauna van Nicaragua. We ontdekken met onze natuurgids en een aantal lokale experts een aantal van Nicaraguaa mooiste natuur reservaten.






Dag 1 Aankomst op Managua






Bij aankomst op het vliegveld van Managua wordt u opgehaald door een van onze vertegenwoordigers zij brengen u naar uw hotel voor uw eerste overnachting






Overnachting in het Angel Azul hotel, standaard kamer, inclusief ontbijt.






Dag 2 Rio San Juan






U wordt naar het vliegveld gebracht om een binnenlandse vlucht te nemen naar San Carlos. Sabalos Lodge is een ecologisch hotel in het regenwoud van Zuid Nicaragua. Een unieke eco- lodge in het prive wild live reservaat in het teratorium van de San Juan rivier deze behoort ook tot de prachtige omgeving van het biologische Indio Maiz reservaat. Als toevoeging , aan dit hotel bieden we een tour aan waarin we natuurlijke bronnen bekijken en uitleg krijgen over eco logische producten. In het tropische regenwoud zijn er 73 soorten flora. Uiteindelijk wordt u met de snelle boot vervoerd naar de Sabalos lodge waar u uw volgende 2 overnachtingen heeft






Overnachtingen in de Sabalos lodge, standaard cabine, vol pension.






Dag 3 Het Kasteel en het Indio Maiz reservaat






In de ochtend zullen we het Indio Maiz reservaat bezoeken IndiO Maiz wordt beschouwd als een van de best bewaardgebleven reservaten van Nicaragua. Dit gebied ligt in de Zuidoost hoek van het land, grensend aan de San Juan rivier. Het reservaat is 1,180 km2 groot en het heeft een grote variatie aan regenwouddieren. Hierna gaan we naar El Castillo , waar we gaan lunchen en de vesting gaan bezoeken die gebouwd is door de Spanjaarden om de stad Granada te beschermen tegen de Engelse piraten; zoals de beroemde Lord Nelson die probeerde dit te veroveren. Aan het einde van de dag keren we terug naar de Sabalos lodge. Wij raden aan om: Lange mouwen te dragen, laarzen, wandelschoenen, een hoed of cap tegen de zon, zonnebrandcreme, een zonnebril, en insecten spray.






Overnachting in de Sabalos lodge, standaard cabine, vol pension






Dag 4 Managua/ het droge Montibelli bos en reservaat






Vandaag wordt u met prive vervoer naar het vliegveld gebracht om terug te vliegen naar Managua. Tijdens uw aankomst wordt u naar het Sierra Managua berg gebied vervoerd om de oude hacienda koffie en het prive reservaat van Montibelli te zien.we lunchen in het berg gebied, in de middag wandelen we met de gids de wandelpadden af die speciaal zijn ontworpen voor natuur liefhebbers. De Montibelli familie is de eigenaar van een paradijs voor vogels zoals de langstaart Manakin en de turqoise gewenkbrauwte Mot Mot en een horde regenboogvlinders. We dineren in het hacienda huis en lodge in de prive cabine. Het reservaat ligt aan de Managuas sierra en zijn hoogte is tussen de 360 en 720 meter boven zee niveau. Het grootste deel van dit gebied is bedekt door droog bos, en verschillende type dieren en planten die in het reservaat wonen.






Overnachting in het Montibelli, standaard kamer, vol pension






Dag 5 Vogels spotten in Montibelli






Na het ontbijt, gaan we op tour om vogels te spotten, vergezeld door onze lokale expert wandelen we het bos in om te genieten van deze unieke diversiteit en natuurlijke geschiedenis die gevonden kan worden in Montibelli. Niet alleen spechten, kolibries, papegaaien, gieren, havikken, gouden merels, en mot mots (de nationale vogel) zijn hier te zien. Het reservaat heeft ook een indrukwekkende populatie trogons. Ga met onze gespecialiseerde gids mee en ontdek deze geweldige plaats en de inwoners van dit reservaat.






Overnachting in het Montibelli, standaard kamer, vol pension






Dag 6 Granada






Vandaag wordt u vervoerd naar Granada , een van de mooiste steden van Nicaragua. Granada is opgericht in 1524 door de Spanjaarden, en ook een van de beste plekken voor toerisme vanwege zijn mooie en koloniale architectuur, chamerende hotels en activiteiten dichtbij zoals het meer van Nicaragua of de eilanden. In de middag gaan we vogels spotten op het meer van Nicaragua. Vogel liefhebbers hebben de keus om 3 uur te besteden aan het observeren van het geweldige gebied waarin trekvogels en andere vogels zitten. Met onze ecologische boot gaan we geluidsloos over het meer van Nicaragua , waardoor u de kans heeft om fotos te maken van de vogels






Overnachting in het Patio Malinche hotel, standaard kamer, inclusief ontbijt






Dag 7 Mombacho en Koffie tour






De Mombacho vulkaan is een van de meest bekende vulkanen van Nicaragua, 10 km gelegen van Granada. De rit heuvelopwaarts is al een avontuur op zich. De gewelidige stijlheid van de vulkaan garandeerd een spectaculaire rit. Op de top van het Mombacho natuur reservaat liggen 2 kraters in een een dicht regenwoud. We vervolgen onze weg naar het Biologische center en dit vulkaanavontuur wilt u niet missen! Wandel langs prachtige paden en geniet van het prachtige landschap van Nicaragua. De Las Flores koffie tour biedt een wereld aan klasse en service . Geniet van de tocht door de koffieplantage. Neem het geweldige uitzicht in u op, ontdek de natuur en authentieke schoonheid, en neem een nipje van uw heerlijke koffie allemaal tegelijk.






Overnachting in het Patio Malinche hotel, standaard kamer, inclusief ontbijt






Dag 8 Vertrek






Vandaag wordt u vervoerd naar het internationale vliegveld van Managua voor uw terugvlucht naar huis.






Inclusief












      • Vervoer bij aankomst en vertrek















      • Al het basisvervoer















      • 1 overnachting in het Angel Azul hotel, met een standaard kamer















      • 2 overnachtingen in de Sablos lodge, met een standaard cabine















      • 2 overnachtingen in het Montibelli, met een standaard kamer















      • 2 overnachtingen in het Patio Malinche, met een standaard kamer















      • Nacht tour alligators observeren en Castillo& Indio Maiz Reservaat















      • Vogels spotten in Montibelli















      • Volges spotten op het meer van Nicaragua















      • De Mombacho vulkaan & koffie tour















      • Belasting en servicekosten











Wat dient u mee te nemen












      • Wandelschoenen















      • Zonnebrandcreme















      • Zwemkleding















      • Casual kleding voor het nachtleven of om te dineren















      • Anti insecten spray















      • De kaart van Nicaragua















      • Sandalen















      • Zonnebril en hoed















      • Noodzakelijke medicijnen















      • Een regenjas















      • Een zakformaat woordenboek Engels/ Spaans















      • Een kleine verbanddoos















      • Een verrekijker















      • Een digitale of normale camera met film rolletje















      • Een geldig paspoort















      • Uw reischeque















      • Contant geld !Let op met euros kunt u in Nicaragua niet betalen.















      • Credit cards















      • Een geldig rijbewijs













Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.



Warning: mysqli_num_rows() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/flydrond/public_html/templates/MainView.php on line 1441
Groen en natuurlijk Nicaragua 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail






© Copyright 2008-2024  flydriverondreis.nl
v2.0180518