Het Natuur reservaat van Nicaragua Afbeelding Het Natuur reservaat van Nicaragua
Het Natuur reservaat van Nicaragua
Bestemming: Rondreizen Nicaragua - Rondreizen

Het Natuur reservaat van Nicaragua




Natuurreservaten




8dagen/ 7 nachten




Voor degene die houdt van wandelen en het bewonderen van diverse natuur zal deze trip ervaren als de ideale trip om de unieke flora en fauna van Nicaragua te ontdekken. Ontdek met lokale experts een aantal van de mooiste natuurreservaten van Nicaragua.




Dag 1 Aankomst op Leon




Vandaag arriveert u op het internationale vliegveld van Managua. U wordt hier opgehaald door een van onze vertegenwoordigers en naar uw hotel in Leon gebracht. De stad Leon ligt ongeveer 100km van Managua en is makkelijk te bereiken door middel van de nieuwe snelweg. Leon is een prachtige stad met een rijke en kleurijke geschiedenis. De stad zit vol met historische en culturele schatten zoals de kathedraal, die in 1860 de grootste werd van Centraal Amerika. De Leon kathedraal is de laaste rustplaats van vele bekende mensen, zoals de beroemde dichter uit Nicaragua, Ruben Dario. Een andere interessante plek is het museum van Legendes en Traditites, het Ruben Dario museum en het aantal kerken met historische en architecturele waarde. Ontdek zelfstandig deze geweldige stad.




Overnachting in het BW Las Mercedes, standaard kamer, inclusief ontbijt.




Dag 2 Juan Venado eiland en natuur reservaat& het Mangrove bos




Het bezoeken en ontdekken van het natuurreservaat van Juan Venado is een van de meest unieke ervaringen die Nicaragua te bieden heeft. Tijdens de boottocht naar het eiland, heeft u de mogelijkheid om een variatie aan exotische vogels, zoogdieren, krabben en andere diersoorten te zien, die zich langzaam voort bewegen tussen de mangroven, die typerend zijn voor dit gebied. U zult ook een prachtig besloten maagdenstrand bezoeken, met de mogelijkheid om te gaan zwemmen. Als u geluk heeft, kunt u krokodillen en de indrukwekkende Paslama zeeschildpad zien. Bent u wel eens in de mangroven geweest We leren u erover en laten u van alles zien! De prachtige natuur! We gaan op zoek naar vogelleven, krokodillen, krabben, schelpen leguanen en meer!




Overnachting in het BTW Las Mercedes, standaard kamer, inclusief ontbijt




Dag 3 Het droge Montibelli bos en reservaat




Na het ontbijt wordt u vervoerd naar de Sierra Managua berg gebied en het oude koffie hacienda natuur reservaat van Montibelli. Lunch in het berg gebied, in de middag lopen we met onze gids op een van de wandelpaden die zijn speciaal zijn ontworpen voor natuurliefhebbers. De Montibelli familie waren de eigenaars van een paradijs voor vogels zoals de Langstaart Manakin en de Turquoise gewenkbrauwde Mot Mot en de regenboogvlinders. Diner in het hacienda huis en lodge in een prive cabine. Het reservaat ligt in Managuas sierra en zijn hoogte is tussen de 360 en 720 meter boven zee niveau. Het meeste in dit gebied is bedekt door tropisch droog bos, en vele verschillende type dieren ,planten en inwoners van dit gebied.




Overnachting in Montibelle, standaard kamer, vol pension




Dag 4 Vogels spotten in Montibelli




Na het ontbijt, gaan we op tour om vogels te spotten. Vergezeld door onze lokale wandelexperts van het bos, kunt u genieten van de unieke diversiteit en natuurlijke geschiedennis die te vinden is in Montibelli. U ziet niet alleen spechten, kolibires,papegaaien, gieren, havikken, goud merels en mot mots(de nationale vogel), maar ook een indrukwekkende populatie van Trogons. Ga met onze gespecialiceerde gids mee en ontdek geweldige plekken en inwoners. Geniet ook van een tour door de ananas plantages, hier ziet u het hele groeiproces, kunt u proeven en ook ananasen en typisch voedsel uit de omgeving kopen in de kiosk.




Overnachting in Montibelli, standaard kamer, vol pension




Dag 5 Granada




U wordt vandaag vervoerd naar Granada een van de mooiste steden van Nicaragua. Granada is opgericht in 1524 en is ook de oudste stad van de Istmhus, dit erfgoed brengt voegt tegenwoordig charme en karakter toe. Vandaag de dag is Granada een levendige stad, zijn straten zijn omringt met Spaans gesteilde huizen die grote houten duren hebben met een opening op de verkoelende patios . Een wonderbaarlijke lopende stad, ook al zijn sommige gebouwen in staat van vervalling, vele anderen zijn prachtig gerenoveerd en functioneren tegenwoordig als restaurant, hotel, of woonruimte. Een prachtige manier om een mooi uitzicht te hebben over de stad, is door de torens van de La Merced kerk te beklimmen. Neem een zelfstandig kijkje in deze stad en mis niet de heerlijke lunch in La Calzada. In de middag gaan we vogels spotten op het meer van Nicaragua. Vogelliefhebbers hebben de keus om 3 uur lang het geweldige gebied te verkennenen op zoek te gaan naar lokale en trekkende. Op een fascinerende elektrische boot verlaten we Granada , zo geluidsloos mogelijk zodat u onderweg de beste fotos kunt maken.




Overnachting in het Patio Malinche hotel, standaard kamer, inclusief ontbijt




Dag 6 Het Ometepe eiland




Maak een onvergetelijke reis naar een van de prachtigste plekken van Nicaragua. Het eiland is 276 vierkante kilometers en er huizen twee grote vulkanen die verbonden zijn door een smalle streep land. Reis met ons mee naar het grootste eiland in een meer met vers water, De excursie start als we richting het zuidelijke deel van het land gaan. Aangekomen bij San Jorges poort zullen we de pont nemen die ons naar Ometepe brengt, waar u de mogelijkheid heeft deze spectaculaire ogeving van Nicaragua te verkennen. We zullen plekken bezoeken zoals, het groene puddle meer, Santo Domingo beach, en de geisers van Ojo de Agua.




overnachting in het San Juan de Isla hotel, standaard kamer, inclusief ontbijt.




Dag 7 Kajak tour




Geniet van de prachtige en vredige omgeving van de Istian rivier of het Charco Verde meer. Een van de beste plekken om vogels te spotten, recht tussen de eilanden liggen de Maderas vulkaan en de Concepcion vulkaan. De rivier is een heiligdom voor de inwoners net als de trek vogels. De omgeving bied prachtige uitzichten en een ongerepte natuur. Ga met de kajak naar het Isla del Quiste of naar het apen eiland! U heeft een vrije middag om te genieten van het strand en om relaxed te zwemmen in het meer van Nicaragua wat tegenover het hotel ligt.




Overnachting in het San Juan de La Isla, standaard kamer, inclusief ontbijt




Dag 8 Vertrek




Vandaag wordt u terug vervoerd naar Penas Blancas waar u aan uw terug reis begint.




Inclusief







    • Vervoer bij aankomst en vertrek







    • Het basisvervoer







    • 2 overnachtingen in BW las Mercedes, met een standaard kamer







    • 2 overnachtingen in het Montibelli Reservaat, met een standaard kamer







    • 1 overnachting in het Patio Malinche, met een standaard kamer







    • 2 overnachtingen in het San Juan de la Isla, met een standaard kamer







    • Tour naar het Juan Venado eiland en natuur reservaat& Mangrove bos







    • De vogelspot tour in Montibelli







    • De Ananas tour







    • De vogelspot tour in het meer van Nicaragua







    • De Ometepe eiland tour







    • De Kajak tour







    • Belasting er servicekosten






Wat dient u mee te nemen







    • Wandelschoenen







    • Zonnebrandcreme







    • Zwemkleding







    • Casual kleding voor het nachtleven of om te dineren







    • Anti insecten spray







    • De kaart van Nicaragua







    • Sandalen







    • Zonnebril en hoed







    • Noodzakelijke medicijnen







    • Een regenjas







    • Een zakformaat woordenboek Engels/ Spaans







    • Een kleine verbanddoos







    • Een verrekijker







    • Een digitale of normale camera met film rolletje







    • Een geldig paspoort







    • Uw reischeque







    • Contant geld !Let op met euros kunt u in Nicaragua niet betalen.







    • Credit cards







    • Een geldig rijbewijs









Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.



Warning: mysqli_num_rows() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/flydrond/public_html/templates/MainView.php on line 1441
Het Natuur reservaat van Nicaragua 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail






© Copyright 2008-2024  flydriverondreis.nl
v2.0180518