Het beste van Nicaragua Afbeelding Het beste van Nicaragua
Het beste van Nicaragua
Bestemming: Rondreizen Nicaragua - Rondreizen

Het beste van Nicaragua




Het beste van Nicaragua




8dagen/ 7 nachten




Deze pakketreis biedt u het beste van Nicaragua. Zo gaat u tijdens deze reis twee antieke steden bezoeken, die al meer dan 500 jaar oud zijn. Ook bezoeken we vulkanen en het tropische regenwoud, waaronder het Mangrove bos en het Juan Venado Natuur reservaat.




Dag 1 Aankomst op Managua




u word bij uw aankomst op het vliegveld van Managua opgehaald door een van onze vertegenwoordigers, zij brengen u ook naar uw hotel, waar uw eerste overnachting plaats vind.




Dag 2 stad tour in Leon




Sochtends vroeg vertrekken we naar Leon, dit is een van de hoofdsteden van Nicaragua. Daar aangekomen gaan we de rijke cultuur en politieke geschiedenis van Nicaraguas oudste en meest invloedhebbende steden verkennen. Bekend om zijn Spaanse architectuur en fascinerend politieke geschiedenis, zult u ontdekken waarom Leon beschouwd wordt als een van Nicaraguas meest historische culturele, leerzaamst en meest religieuze hoofdstad. Beklim het dak van de Centraal Amerikaanse kathedraal, recent nog toegevoegd op de werelderfgoedlijst van Unesco. Geniet van de geweldige uitzichten over de stad en rond de Maribios vulkanen ketting. Bezoek ook het San Fransisco klooster, en het prachtig gesneden huis, de Sutiaba, het Ruben Dario museum van mythes en legendes. En het centrale plein en de muurschilderingen.




Overnachting in het El Convento, standaard kamer, inclusief ontbijt.




Dag 3 Het Juan Venado eiland, het Natuur reservaat & het Mangroven bos




Het bezoeken van het natuur reservaat van Juan Venado is een van de meest unieke ervaringen die Nicaragua te bieden heeft. Tijdens de reis naar het eiland( met moterboot), kunt u de variatie van exotische vogels en zoogdieren, zich zien voortbewegen door de mangroven die zeer typisch zijn voor dit gebied.U zult ook het prachtige maagdenstrand bezoeken, waar u de kans hebt om te zwemmen. Als u geluk heeft kunt u krokodillen en de indrukwekkende Paslama zeeschilpad spotten( dit kan alleen in vanaf Augustus tot Februari). Ooit wel eens in de Mangroven geweestWe leren u erover en gaan met u de mangroven bezoeken. We gaan ook een tocht maken door de prachtige natuur! Waar we op zoek gaan naar vogels, krokodillen, schelpen, leguanen, krabbetjes. Er zijn 3 dingen die u hier kunt ontdekken:-De Mangroven bomen, Lokale bevolking en de prachtige stranden, waar u ook mag zwemmen.




Overnachting in het El Concento hotel, standaard kamer, inclusief ontbijt.




Dag 4 Granada




Na het ontbijt, rijden we naar het Zuiden van Granada, waar we arriveren in de mooiste stad van Nicaragua.




Granada is gesticht in 1524 en is de oudste stad van de isthmus, dit erfgoed voegt charme en karakter toe aan Granada. Vandaag de dag is Granada een levendige stad, omringt met Spaans gestylde huizen met grote houten deuren die leiden naar verkoelende patios.Een prachtige wandelstad, ondanks dat sommige gebouwen in staat van vervalling zijn, vele andere gebouwen zijn prachtig gerenoveerd en functioneren nu als restaurant, hotel of als woonruimte. De perfecte manier om een mooi uitzicht over de stad te hebben is door de torens van de La Merced kerk op te gaan. Wandel rond in de stad en geniet van uw eigen lunch bij La Calzada.




Overnachting in het Plaza Colon hotel, standaard kamer, inclusief ontbijt.




Dag 5 Stadstour in Granada& Las Isletas boot tocht




Ga met ons mee om de beroemde stad van Granada te verkennen, gesticht in 1524 door de Spanjaard Francisco Hernandez de Cordoba,de oudste stad van Amerika het wordt beschouwd als een van de mooiste steden van Latijns Amerika. Bezoek koloniale gebouwen zoals het klooster en de kerk van San Francisco, ze zijn gebouwd in 1524, en ze hebben een interessante keramieken en beelden collectie. U zult verhalen horen van echte piraten, zoals de onbekende Henry Morgan, en de avonturen die hij en zijn medepiraten beleefden tijdens de burgeroorlog, zijn vele van deze verhalen verbrand, geplunderd door de vele verwoestingen van de stad. We zullen ook de archeologische schatten van Isla Zape, een primitieve kunstgalerij met een historische display, het La Polvora fort, een warenhuis die gebouwd is in 1748 om buskruit te bewaren.We bezoeken ook de oude torens, die u een prachtig uitzicht over de stad geven. De Xalteva kerk en muren zijn de plekken waar de Spanjaarden het inheemse Xalteva volk ontdekt hebben, waar deze kerk ook naar vernoemd is. Dit is het meest unieke deel van Granada. De kerk was gebouwd tijdens de Koloniale tijd en door zijn locatie werd de kerk ook gebruikt als een militaire basis.




De las Isletas Boot tour Las Isletas bestaat uit ongeveer 365 kleine eilanden die 20,000 jaar geleden zijn ontstaan door een mega vulkaan uitbarsting. Vandaag de dag is het een unieke plek waar rijke Nicuraguanen hun vakantie huizen hebben en een lokale vis gemeenschap maakt het levendig. De natuur is prachtig met een hoop verschillende vogels en verschillende prachtige uitzichten over de vulkanen en het meer van Nicaragua. Een extra interessant punt is het Spaanse fort wat gebouwd is in de 17e eeuw om piraten aanvallen op Granada tegen te houden. Deze rustige en mooie eilanden zullen door ons met de boot bezocht worden, tijdens deze rit worden alle geheimen getoond.




Overnachting in het Plaza Colon, superieur kamer, inclusief ontbijt.




Dag 6 De Mombacho vulkaan en de daktour




De Mombacho vulkaan is een van de meest bekendste vulkanen in Nicaragua, op 10 km afstand van Granada. De rit waarmee u de heuvel op gaat is al een avontuur op zich. Of u nou de auto of truck gebruikt, de geweldige steilheid van de vulkaan beloofd een spectaculaire rit. Ervaar een adembenemend uitzicht over het tropische woud van de Mombacho vulkaan en geniet van een plezierige dak zip line tour. terwijl u geniet van het contact met de natuur. Deze tour is een combinatie van de wandeling rond de krater van de Mombacho vulkaan en het dak met zijn 17 platformen, 3 hangende bruggen en 11 steile kabels met een hoogte tussen de 25 en 30 meter. Hierna gaat uw tour verder met een boot tocht en ontdek het meer van Nicaragua en sommige van zijn eilanden.De inwoners leven vredig onder simpel fatsoenlijke omstandigheden en wijden zichzelf aan het vissen in de smalle landbouw.De natuur is prachtig met veel verschillende soorten vogels en verschillende punten met een prachtig uitzicht van de vulkanen en het meer van Nicaragua.




Overnachting in Plaza Colon, Suprieur kamer, inclusief ontbijt.




Dag 7 Vertrek




vandaag wordt door een van onze vertegenwoordigers naar het vliegveld van Managua gebracht, vanaf daar vliegt u weer terug naar huis.




Inclusief







    • Vervoer bij aankomst en vertrek naar de luchthaven







    • Al het basisvervoer wat is beschreven







    • 1 overnachting in het Contempo hotel met een standaard kamer







    • 2 Overnachtingen in hotel El convento met een standaard kamer







    • 3 overnachtingen in het Plaza Colon hotel met een suprieur kamer







    • Een tour door Leon, het Juan Venado eiland, het natuur reservaat, mangroven bos.







    • Een tour door de stad van Granada, boot tour door Las Isletas.







    • Een tour naar de Mombacho vulkaan en de daktour.






Wat dient u mee te nemen?







    • Wandelschoenen







    • zonnebrandcreme







    • Zwemkleding







    • Casual kleding voor het nachtleven of om in te dineren.







    • Anti insecten spray







    • De kaart van Nicaragua







    • Sandalen







    • Een zonnebril en hoed







    • Noodzakelijke medicijnen







    • Een regenjas







    • Een zakformaat woordenboek Engels/Spaans







    • Een kleine verbanddoos







    • Een verrekijker







    • Digitale of normale camera om mee te filmen of om fotos mee te maken.







    • Een geldig paspoort







    • Uw reischeque







    • contant geld







    • Credit card(s)







    • Uw rijbewijs









Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.



Warning: mysqli_num_rows() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/flydrond/public_html/templates/MainView.php on line 1441
Het beste van Nicaragua 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail






© Copyright 2008-2024  flydriverondreis.nl
v2.0180518