Het ontdekken van Nicaragua Afbeelding Het ontdekken van Nicaragua
Het ontdekken van Nicaragua
Bestemming: Rondreizen Nicaragua - Rondreizen

Het ontdekken van Nicaragua




Het ontdekken van Nicaragua




5dagen/ 4 nachten




Dag 1 Aankomst op Granada




U wordt opgehaald op het internationale vliegveld in Managua of de grens tussen Costa Rica en Nicaragua. De vertegenwoordiger die u ophaalt brengt u ook naar uw verblijf in Granada voor uw eerste nacht in Nicaragua




Granada is de oudste koloniale stad van de Isthmus: dit werelderfgoed voegt charme en karakter toe aan de plek vandaag de dag. Tegenwoordig staat Granada bekend als een levendige stad, omlijnd met Spaans gestylde huizen met grote houten duren die toegang bieden tot de koele patios. Maak een wandeling in de stad en geniet zelfstandig van uw diner in La Calzada.




overnachting in het Patio Malinche hotel, standaard kamer, inclusief ontbijt.




Dag 2 stads tour naar Granada en naar de Masaya vulkaan




Ga vandaag met ons mee en ontdek de beroemde stad van Granada, de stad is in 1524 gesticht dooR de Spanjaard Fransisco Hernandez de Cordoba, de oudste koloniale stad van Het vaste land van Amerika en ook beschouwd als een van de prachtigste steden in Latijns Amerika. Bezoek belangrijke plaatsen en koloniale gebouwen net zoals het klooster van San Fransisco en de kerk die opgericht zijn in 1524. Welke sommige van de meest interessante keramieken en beelden in hun collectie hebben. U zult verhalen horen van echte piraten, zoals de onbekende Henry Morgan, en zijn avonturen tot aan de burger oorlog verhalen die tot as zijn verbrand en verzakt en vernietigd zijn. We zullen ook de archeologische schatten van Isla Zapatera bezoeken, een primitieve tentoonstelling en historische beeld van het La Polvoro fort, een warenhuis wat gebouwd is in 1748 en gebruikt werd als opslagplek van buskruit. We zullen ook oude torens bezoeken, die u een prachtig beeld geven over de stad. De Xalteva kerk en zijn muren: hier hebben de Spanjaarden de mooie Xalteva bevolking ontdekt, waar de naam van de kerk vandaan komt. Dit is een van de meest unieke delen van Granada. De kerk was gebouwd tijdens de koloniale tijden, en door zijn locatie , wordt het gebruikt als militair fort.




Masaya Vulkaan snachts De tour begint meteen voor zonsondergang , lift omhoog naar het kruis( La cruz de Bobadilla) terwijl u een uitzicht heeft over de vulkaan en zijn omgeving. We zullen ook een aantal grotten bezoeken die gevormd zijn door lava stromen en we gaan de interessante rotsformaties bewonderen. Bij de rotsformaties zullen we veel leren en observeren over de rotsformaties en de grote vleermuizen die hun grotten verlaten, een ander groot spektakel. De tour eindigt met een bezoek aan het uitzichtpunt dat de mogelijkheid bied om in de krater te kijken in de mond van de vulkaan, terwijl u de rode gloeiende lava observeert.




Overnachting in het Patio Malinche hotel, standaard kamer, inclusief ontbijt




Dag 3 Ometepe Eiland




Maak een onvergetelijke reis naar een van de mooiste plekken van Nicaragua.Het eiland meet 276 kilometer en er huizen twee grootste vulkanen verbonden door een smal deel van stuk land. Ga mee op een onvergetelijk avontuur naar een van de meest mooie plekken van Nicaragua. Het Ometepe eiland, is een van de grootste vers water eilanden. De excursie begint bij het reizen naar het Zuidelijke deel van het land, onderweg naar de poort van San Jorges poort zullen we de pont nemen naar het Ometepe eiland, waar u kunt genieten van het spectaculaire uitzicht over Nicaragua. We zullen plekken bezoeken, zoals het Groene Puddles meer, het strand van Santo Domingo, en de Ojo de aqua waterbronnen.




Overnachting in het San Juan de la Isla hotel, standaard kamer, inclusief ontbijt.




Dag 4 De vulkaan wandeling




De vulkaan is 1610 meter hoog , de vulkaan die Concepcion heet, is hoger en groter dan de vulkaan op het Ometepe eiland. De Concepcion lijkt met zijn vorm op een ijshoorntje. De reis is een uitdaging en tijdens deze uitdaging heeft u de mogelijkheid om prachtige planten en vogels te zien, en een adembenemend uitzicht. Maar wees ervan bewust, dat deze vulkaan actief is, er komt rook uit de krater. Durft u de Concepcion te beklimmenHiervoor heeft u een hoop energie en uithoudingsvermogen voor nodig. Het is een van de ruigste klims in Nicaragua.




Overnachting in het San Juan de la Isla hotel, standaard kamer, inclusief ontbijt.




Dag 5 Vertrek




Na het ontbijt nemen we de pont terug naar Managua.




Inclusief







    • Vervoer bij aankomst en vertrek







    • Al het basis vervoer







    • 2 overnachtingen in het Patio Malinche, met een standaard kamer







    • 2 overnachtingen in het San Juan de Isla, met een standaard kamer







    • TOurs door Granada stad, het Ometepe eiland, nacht tour naar de Masaya vulkaan







    • Reis naar de Concepcion vulkaan







    • Alle belasting en service kosten






Wat dient u mee te nemen tijdens uw reis







    • Wandelschoenen







    • Zonnebrandcreme







    • Zwemkleding







    • Casual kleding om in te dineren of om in uit te gaan.







    • Anti insecten spray







    • De kaart van Nicaragua







    • Sandalen







    • Een zonnebril en hoed







    • Noodzakelijke medicijnen







    • Een regenjas







    • Zakformaat woordenboek Spaans/ Engels







    • Een kleine verbanddoos







    • Een verrekijker







    • Een digitale of normale camera met een filmrolletje







    • Een geldig paspoort







    • Uw reischeque







    • Contant geld







    • Credit kaarten







    • Een rijbewijs









Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.



Warning: mysqli_num_rows() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/flydrond/public_html/templates/MainView.php on line 1441
Het ontdekken van Nicaragua 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail






© Copyright 2008-2024  flydriverondreis.nl
v2.0180518