Klassiek Nicaragua Afbeelding Klassiek Nicaragua
Klassiek Nicaragua
Bestemming: Rondreizen Nicaragua - Rondreizen

Klassiek Nicaragua




Klassiek Nicaragua




8dagen/ 7 nachten




Geniet van de mooiste steden van het land, de twee met rood bedekte daken van de Spaanse Koloniale steden: Leon en Granada. Bezoek de vulkanen moddervelden van San Jacinto, het Juan Venado eiland en de Masaya vulkaan en de Pueblos, u zult de tour eindigen met een verblijf in het prachtige San Juan del Sur, in een wereldklasse hotel gelegen aan een de verbluffende Half moon Bay. Er is geen relaxtere manier om in Nicaragua van de natuur, geschiedenis en cultuur te genieten.




Dag 1 Aankomst op Managua




Vandaag arriveert u op het internationale vliegveld van Managua. Hier wacht een van onze vertegenwoordigers op u en deze brengt u naar uw hotel. Aangekomen bij uw hotel zult u uw eerste overnachting hebben.




Overnachting in het Contempo hotel, standaard kamer, inclusief ontbijt.




Dag 2 De ruines van Leon, stads tour en San Jacintos thermale modder




Deze tour geeft u de kans om de ruines van de oude stad Leon te zien, de eerste hoofdstad was gesticht in 1524 door de Spaanse kapitein Fransisco Hernandez de Cordoba. Anders dan Granada is heeft deze stad moeten verhuizen naar zijn eigenlijke locatie in 1610 door een vulkaanuitbarsting. De ruines van de oude stad Leon zijn in het jaar 2000 door Unesco verklaard tot werelderfgoed. Leon was voor 200 jaar de hoofdstad van Nicaragua., totdat het in 1851 vervangen werd door Managua. Bezoek de kathedraal van Nicaragua in het grootste koloniale gebouw in Centraal Amerika, de resten van de onsterfelijke en internationaal bekende dichter, Ruben Darios lichaam is daar begraven. We zullen onze tour eindigen met een bezoek aan de thermale modderpoelen van San Jacinto, vanaf hier kunt u genieten van het uitzicht over de vulkanen ketting van Nicaragua.




Overnachting in het El Concento hotel, standaard kamer. inclusief ontbijt.




Dag 3 Bezoek aan het Juan Venado eiland en natuur reservaat en het mangroven bos




Het ontdekken en bezoeken en het genieten van het natuur reservaat van Juan Venado is een van de meest unieke ervaringen die Nicaragua te bieden heeft. Tijdens de tocht naar het eiland( met moterboot), zult e een variatie aan exotische vogels, zoogdieren en krabben ontdekken, die zich langzaam voortbewegen tussen de mangroven , die typisch zijn voor deze omgeving. U zult een prachtig maagden strand bezoeken, met de mogelijkheid om hier te zwemmen. Als u geluk heeft, kunt u de krokodillen en de indrukwekkende Paslama zee schildpad spotten. Bent u ooit in het Mangroven bos geweestWe zullen u veel hierover leren en laten zien. Al de natuur, we gaan op zoektocht naar exotische vogels, krokodillen, krabbben, schelpen, leguanen en meer. Er zijn drie verschilllende soorten Mangroven bomen, lokale bevolking, en prachtige stranden.




Overnachting in het El Convento, standaard kamer, inclusief ontbijt.




Dag 4 Granada




Na het ontbijt, rijden we naar het zuidelijke van Granada, waar we arriveren in de mooiste koloniale stad van Nicaragua.




Granada is gesticht in 1524, en daarmee de oudste stad van de Isthmus, dit werelderfgoed voegt charme en karakter toe aan deze plaats vandaag de dag. Tegenwoordig is Granada een levendige stad zijn straten zijn omringt met Spaans gestylde huizen met grote houten duren die toegang bieden tot de koele patios. Een prachtige wandeltour in de stad, ook al zijn sommige gebouwen in staat van vervalling, vele anderen zijn prachtig gerenoveerd en functioneren nu als restaurant , hotel of als woonruimte. Een prachtige manier om een mooi uitzicht te krijgen over de stad is door de torens van de La Merced kerk. Maak een wandeling door de stad en geniet van uw zelfstandige lunch bij La Calzada.




Overnachting in het Los Patios, standaard kamer, inclusief ontbijt.




Dag 5 bezoek aan de Masaya vulkaan, kunst en handwerken




Uw tocht naar Managua begint met het bewonderen van de Masaya vulkaan, uniek in zijn soort in Latijns Amerika. Koop handwerken in Masaya. Bezoek een actieve vulkaan en voortdurende rokende krater. Bezoekers kunnen een kijkje nemen over de rand van de Masaya vulkaan, om te kijken naar de indrukwekkende krater, die voortdurend rookt en zwavelgassen uitstoot.Vanaf dit centrale punt is het mogelijk om te liften naar andere kraters of uitkijkpunten. Hierna zal onze bestuurder u naar de kunstmarkt brengen, waar u de mogelijkheid heeft om verschillende keramiek, houtwerken, hangmatten , sigaren, leerwerk en meer te bewonderen. Voordat u terug keert naar uw hotel, kunt u genieten van het prachtige uitzicht over de stad van kwekerijen en bloemen en op de het meer van de Apoyo krater.




Overnachting in het Los Patios, standaard kamer, inclusief ontbijt.




Dag 6/7 San Juan del sur




Vandaag wordt u vervoerd naar de strand stad van San Juan del Sur.




Met zijn rijke geschiedenis als een zee poort en vis stad, biedt San Juan del Sur een levendige mix van lokale cultuur en internationale sfeer. Met een directe toegang tot een grote variatie van activiteiten, zoals sporten, het nachtleven, en voorzieningen maken San Juan del Sur tot de ideale vakantie. U kunt genieten van de heerlijke zeevruchten tijdens uw lunch, voor het water, in een van de meest mooie stranden rond San Juan.




2 overnachtingen in het Victoriano hotel, queen kamer, inclusief ontbijt.




Dag 8 vertrek




Vandaag wordt u vervoerd naar de Penas Blancas grens van Managua.




Inclusief







    • Vervoer naar aankomst en vertrek plek







    • Al het basis vervoer







    • een overnachting in Hotel Contempo, met een standaard kamer







    • 2 overnachtingen in het El Convento hotel, met een standaard kamer







    • 2 overnachtingen in het Los Patios, met een standaard kamer







    • 2 overnachtingen in he Victoriano hotel, met een standaard queen kamer







    • De tours naar de Leon ruines, de stadstour naar de San Jacinto thermale modderpoelen.







    • Tours naar het Juan Venado eiland en natuur reservaat en mangrovenbos







    • TOurs naar de Masaya vulkaan en de tour voor de kunst en handwerken







    • Belastingen en service kosten






U dient het volgende mee te nemen voor uw reis







    • Wandelschoenen







    • Een zonnebril







    • Zwemkleding







    • Casual kleding voor het nachtleven en voor het dineren







    • Anti insecten spray







    • Zonnenbrandcreme en een hoed







    • Noodzakelijke medicijnen







    • Een regenjas







    • Een zakformaat woordenboek Engels/Spaans







    • Een eerste hulp verband doos







    • Een verrekijker







    • Een digitale of normale camera met filmrolletje







    • Een geldig paspoort







    • Uw reischeque







    • Contant geld







    • Credit cards







    • uw geldige rijbewijs









Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.



Warning: mysqli_num_rows() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/flydrond/public_html/templates/MainView.php on line 1441
Klassiek Nicaragua 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail






© Copyright 2008-2024  flydriverondreis.nl
v2.0180518