Nicaragua Beach Afbeelding Nicaragua Beach
Nicaragua Beach
Bestemming: Rondreizen Nicaragua - Rondreizen

Nicaragua Beach





Nicaragua Beach Unieke Strand Vakantie






10 dagen/ 9 nachten






Bent u op zoek bent naar een perfecte strand vakantie in NicaraguaDan kunt u nu stoppen met zoeken. Geniet van twee van de meest exclusieve strand hotels, plus bezoek de beroemde koloniale stad van Granada en ontdek de wonderen van dit kleine stadje.






Dag 1 Aankomst op Managua






Vandaag arriveert u op het internationale vliegveld in Managua. Hier wordt u opgehaald door een van onze vertegenwoordigers. Uw vervoer naar het hotel voor de eerste overnachting in Nicaragua wordt door ons geregeld.






Overnachting in het Los Robles, standaard kamer, inclusief ontbijt.






Dag 2 t/m 4 De stille kust van Nicaragua






S ochtends vroeg wordt u vervoerd naar de stille kust van Nicaragua.






Het Marina Puesta del Sol Resort, is een ware unieke ervaring. Genesteld in een mooi azuren meer in het noorden van de stille kust van Nicaragua. Dit bijzondere Resort biedt u veel mogelijkheden en luxe. Een korte wandeling brengt u naar een van de mooiste stranden aan de stille kust van Nicaragua. Met negentien deluxe suites in twee charmante koloniaal gestylde gebouwen. Samen met de volledige service van Marina hebben we een prachtige plek ontworpen waar u er lekker even tussen uit kunt. uw geheime paradijs.






Geniet van een van de tours die door het hotel worden aangeboden. U kunt gaan paardrijden, Kajakken , surfen en vissen.






3 overnachtingen in het Marina Puesta del Sol Resort, Junior suite room, inclusief ontbijt.






Dag 5 Granada






Na het ontbijt vertrekken we naar Granada. Een van de meest koloniale steden van Nicaragua.






Gebouwd door de Spaanse veroveraars in 1524, is Granada de beste plek voor toerisme door zijn schoonheid en koloniaale architectuur, charmante hotels, activiteiten om aan mee te doen,tijdens deze activiteiten bezoekt u:
het meer van Nigaracua, de eilanden ,de Mombacho vulkaan met het natuur reservaat en Masaya en ontdekt u de folkore.






Overnachting in het Plaza Colon hotel, de Suprior kamer, inclusief ontbijt.






Dag 6 Masaya en de Pueblos






Deze tour start in de stad van Masaya. Hier zult u het oudste nationale park van Nicaragua bezoeken, de actieve Masaya vulkaan, ook bezoekt u het zijn kleine museum, wat is gebouwd ter herinnering aan de geschiedenis van de vulkaan. Hierna zult u de nieuwste markt met handgemaakte artikelen bezoeken, hier kunt u genieten van de creativiteit en de variatie van de Nicaraguaanse kunst die een koopje zijn.






We trekken hierna verder naar Catarina waar u ervoor kunt kiezen om een heerlijke lunch te krijgen met een geweldig uitzicht over het Apoyo meer, de Mombacho vulkaan , Granada en het meer van Nicaragua. Bezoek laat in de middag San Juan de Oriente, wat bekend staat om de keramieke kunst.






Overnachting in het Plaza Colon hotel, Superieur kamer, inclusief ontbijt.






Dag 7 San Juan Del Sur






U wordt vervoerd naar San Juan del Sur.






San Juan del Sur is een van de meest populaire reis en vakantie bestemmingen aan de Nicaraguaanse stille kust, welke een rijke geschiedenis heeft als zee poort en vis stad. San Juan del Sur biedt een levendige mix van Lokale cultuur en een internationaal tintje. Directe toegang tot een grote variatie aan activiteiten zoals: sporten, het nachtleven maken Nicaragua tot een ideale vakantie locatie.






Geniet van uw verblijf in het Victoriano Hotel, wat gebouwd is als fundament van de geschiedenis van de poort van San Juan del Sur in 1902, ze wilden de Victoriaanse architectuur behouden. Dit hotel biedt u een onvergetelijk verblijf.






Overnachting in het Victoriano Hotel, Standaard queen room, inclusief ontbijt.






Dag 8 t/m 9 Vrije Dagen






U heeft deze dagen de vrije keuze om de omgeving te ondekken. U kunt genieten van een heerlijke lunch met zee eten, midden in de Stille Oceaan, op een van de mooiste stranden rond San Juan.






2overnachtingen in het Victoriano Hotel, standaard kamer, inclusief ontbijt.






Dag 10 vertrek






Vandaag rijden we terug naar Penas Border/Grenada of Managua.






Bij de reis inbegerepen












      • Het vervoer bij aankomst en vertrek















      • Al het basis vervoer.















      • 1 overnachting in het Los Robles Hotel, met een standaard kamer















      • 3 overnachtingen in het Marina Puesta del Sol hotel, Junior suite















      • 2 overnachtingen in het Plaza Colon hotel, suprieur kamer.















      • 3 overnachtingen in het Victioriano hotel, standaard Queen kamer.















      • Een bezoek aan de Masaya Vulkaan, de kunst en bouwwerken.















      • Alle belasting en service kosten.













Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.



Warning: mysqli_num_rows() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/flydrond/public_html/templates/MainView.php on line 1441
Nicaragua Beach 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail






© Copyright 2008-2024  flydriverondreis.nl
v2.0180518