Ontdek Noord Nicaragua Afbeelding Ontdek Noord Nicaragua
Ontdek Noord Nicaragua
Bestemming: Rondreizen Nicaragua - Rondreizen

Ontdek Noord Nicaragua




Ontdek Noord Nicaragua




8dagen/ 7 nachten




Nicaragua heeft zoveel te bieden, als u geinteresseerd bent in het bezoeken van natuurparken, stranden en de koloniale stad, dan hoeft u niet verder te zoeken datn dit prachtige en diverse land....Dit zal een echte familiereis ervaring worden.




Dag 1 Aankomst op Managua




Vandaag arriveert u op het internationale vliegveld in Managua. Hier wordt u opgehaald door een van onze vertegenwoordigers deze vertegenwoordiger brengt u ook naar uw accommodatie voor uw eerste nacht in Nicaragua.




Overnachting in het Contempo, standaard kamer, inclusief ontbijt




*Dag 2 Leon ruines,



stads tour& de modderpoelen* Deze tour geeft u de kans om de ruines te zien van de eerste hoofdstad van Nicaragua opgericht in 1524 door de Spaanse kaptein Francisco Hernandez de Cordoba. Anders dan Granada, is deze stad verhuist naar zijn huidige locatie in 1610 door een vulkaanuitbarsting. De ruines van de oude stad leon zijn door Unesco verklaard als werelderfgoed in 2000. Leon was 200 jaar de hoofdstad , totdat het vervangen werd door Managua in 1851. De Leons kathedraal is een van de grootste religueze gebouwen in Centraal Amerika. De resten van de onsterfelijke en internationaal bekende dichter, Ruben Dario is daar begraven. We eindigen deze tour met een bezoek aan de San Jacinto Modder poelen, waar we een prachtig uitzicht hebben over de indrukwekkende vulkanen ketting van Nicaragua.

Overnachting in het El Convento, standaard kamer, inclusief ontbijt




*Dag 3 Het Juan Venado eiland en natuur reservaat& Mangrove bos* U moet weten, dat het bezoeken en genieten van het natuur reservaat van Juan Venado een van de meest unieke ervaringen is die Nicaragua te bieden heeft. Tijdens uw rit naar het eiland (met de moterboot), kunt u een grote variatie vogels, zoogdieren, krabben en andere diersoorten zich langzaam zien voortbewegen tussen de Mangroven, die typisch zijn voor dit gebied. U zult een prachtig maagdenstrand bezoeken , met de mogelijkheid om te zwemmen. Als u geluk heeft kunt u de krokodillen spotten. Bent u wel eens in de Mangroven geweestWe leren u er alles over terwijl we u rondleiden! Deze prachtige natuur ! We zoeken voor vogels, krokodillen, krabben, schelpen, leguanen en meer!




Overnachting in het El Convento, standaard kamer, inclusief ontbijt




Dag 4-5-6 De stille kust van Nicaragua




Vroeg in de ochtend wordt u vervoerd naar de stille kust van Nicaragua.




Het Marina Puesta del Sol resort, is een unieke resort ervaring! Genesteld in het prachtige azure meer aan de ongerepte stille Noord kust van Nicaragua, deze locatie is zeer luxe en voorzieningen die passen bij een wereld klasse hotel terwijl u terug keert buiten de gebaande paden. Een korte wandeling brengt u naar een van de meest prachtige stranden van Nicaragua aan de stille kust. Met negentien deluxe suites in twee charmante koloniaal ontworpen gebouwen, samen met de volle marina service, hebben we een prachtig tussenuitje gemaakt.... uw geheime paradijs. Geniet van elke tour van het hotel zoals paardrijden, kajaken, surfen, vissen etc.




3 overnachtingen in het Marina Puesta del Sol Resort, junior suite room, inclusief ontbijt.




Dag 7 Managua




Na de tour wordt u opgehaald en naar uw hotel gebracht waar u met prive vervoer terug wordt gebracht naar Managua.




Overnachting in het Contempo, standaard kamer, inclusief ontbijt.




Dag 8 Vertrek




Vandaag wordt u met prive vervoer naar het internationale vliegveld gebracht voor uw terugvlucht naar huis.




Inclusief







    • Vervoer bij vertrek en aankomst







    • al het basisvervoer







    • 2 overnachtingen in het Contempo Hotel, met een standaard kamer







    • 2 overnachtingen in het El Convento hotel, met een standaard kamer







    • 3 overnachtingen in het Marina Puesta del Sol, in een junior suite







    • Al het beschreven basis vervoer







    • De tour naar de Leon ruines







    • Stadstour& modderpoeltour







    • TOur naar het Juan Venado eiland en natuur reservaat& mangrove bos







    • Alle belasting en service kosten






Wat dient u mee te nemen?




Wandelschoenen Zonnebrandcreme Zwemkleding Casual kleding voor het nachtleven of om in te dineren Insecten spray De kaart van Nicaragua Sandalen ZOnnebril & hoed * Noodzakelijke medicijnen Regenjas Een zakformaat woordenboek Engels/ Spaans Een kleine verbanddoos Verrekijker Digitale of normale camera met filmrolletje Een geldig paspoort Uw reischeque Contant geld LET OP U KUNT IN Nicaragua alleen met dollars betalen! Credit cards Een geldig rijbewijs






Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.



Warning: mysqli_num_rows() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/flydrond/public_html/templates/MainView.php on line 1441
Ontdek Noord Nicaragua 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail






© Copyright 2008-2024  flydriverondreis.nl
v2.0180518