Vulkanen en Meren in Nicaragua Afbeelding Vulkanen en Meren in Nicaragua
Vulkanen en Meren in Nicaragua ***
Bestemming: Rondreizen Nicaragua - Rondreizen

Vulkanen en Meren in Nicaragua

***



Een avontuur met meren en vulkanen




8dagen/7nachten




Geniet van Nicaragua,s spectaculaire geografische rustige natuur om de vulkaan te beklimmen. Deze reis is gemaakt voor natuurliefhebbers.




!Voor deze reis dient u in het bezit te zijn van een goede conditie




Dag 1 Het arriveren op Managua




Bij uw aankomst op het vliegveld van Managua wordt u door een van onze vertegenwoordigers opgehaald en naar uw hotel gebracht, Waar u uw eerste overnachting heeft.




Overnachting in het Angel Azul hotel,Standaard kamer, inclusief ontbijt.




Dag 2 De Telica Vulkaan wandeling




De Telica vulkaan is niet te missen, met een krater van meer dan 100 meter diep, een geweldige diepe krater met een hoop zwavelgassen. We reizen af naar de Noord kant van de vulkaan!We lopen eerst door het platteland, waar u kunt genieten van de natuur en het vogelleven. Telica heeft zes punten, de langste punt is 1061 meter hoog. Op de top is een dubbele krater, van 700 meter wijd en 120 meter diep. De tocht is vergt een matige inspanning en duurt ongeveer 5 uur.




Overnachting in het Best Western hotel Las Mercedes, standaard kamer, inclusief ontbijt.




Dag 3 Zandboarden




Vandaag gaat u een van Nicaraguas meest actieve vulkanen Cerro Negro beklimmen. Als u omhoog klimt, gaat u langs de rotskant, het afdalen gaat via de zandzijde met een board. Bezoek ook de twee actieve kraters, voel de hitte, ruik de gassen en geniet van prachtige uitzichten. Na de veiligheidsinstructies, daalt u de hele weg weer terug naar beneden naar de basis van Cerro Negro.




Overnachting in het Best Western hotel Las Mercedes, standaard kamer, inclusief ontbijt.




Dag4 Koloniaal Granada& Nacht tour naar de Masaya Vulkaan




Rijd de richting het Zuiden om Granada te bereiken, de mooiste koloniale stad van de Istmus. Het Werelderfgoed voegt vandaag de dag charme en karakter toe aan de plaats. Vandaag de dag is Granada een opwekkende stad, zijn straten zijn gelijnd met Spaans gestylde huizen, met grote houten deuren die toegang bieden tot de koele interieur patios. Een wonderbaarlijke stad , ook al zijn sommige gebouwen in vervallen staat. , vele daarvan zijn prachtig gerenoveerd en functioneren nu als restaurant, hotel, of als woonruimte. Een geweldige manier om een mooi uitzicht over de stad te hebben is door het beklimmen van de de torens van La Merced kerk. Maak een zelfstandige wandeling rond de stad en nuttig een heerlijke lunch bij La Calzada. Rond 14:00 vertrekt u naar de Masaya vulkaan waar u de papagaaien kunt zien terugkeren naar hun ongebruikelijke thuis: Santiagos actieve krater. Maak een wandeling in het hart van de aarde door lavabuizen terwijl drie verschillende soorten vleermuizen over uw hoofd vliegen. Leer over de geschiedenis, geologie en ecologie van deze vulkaan.




Overnachting in het Patio Malinche hotel, standaard kamer, inclusief ontbijt.




Dag 5 De Mombacho vulkaan en de daktour




De Mombacho vulkaan is een van de meest vooraanstaande vulkanen in Nicaragua, 10 kilometer gelegen van Granada. De rit omhoog zichzelf is al een avontuur op zich.Of het nou de truck of uw eigen auto is die uw gebruikt. De ongelofelijke steilheid van de vulkaan is een garantie voor een spectaculaire rit. Zie het adembenemende uitzicht van het tropische woud van de Mombacho vulkaan en geniet van de dak zipline tour terwijl u geniet van een close contact met de natuur. Deze tour is een combinatie van een wandeltocht rond de krater van de Mombacho vulkaan en het dak met zijn 17 platformen- 3 hangende bruggen en 11 stalen kabels met een hoogte van 25tot 30 meter.




Overnachting in het Patio Malinche hotel, standaard kamer, inclusief ontbijt.




Dag 6 Ometepe Eilans




Ga mee op een onvergetelijke reis naar een van de mooiste plekken in Nicaragua. Het eiland is 276 kilometer en het huist naast twee grootste vulkanen die met elkaar verbonden zijn door een klein eiland deel. Ga mee met een onvergetelijke reis naar een van de mooiste plekken in Nicaragua. Het Ometepe eiland is een van s werelds grootste verse meerwater eilanden. De excursie begint met de rit richting het zuidelijke deel van het land, naar San Jorges poort waar een veerpont ons naar Ometepe vervoerd, waar u de mogelijkheid heeft om te kunnen genieten van het spectaculaire uitzicht. We zullen een aantal plekken bezoeken, zoals het groene puddles meer, Santo Beach en de Ojo de Aguawaterbronnen.




Overnachting in het Patio Malinche hotel, standaard kamer, inclusief ontbijt.




Dag 7 Kajakken in het meer van Nicaragua en Managua




Geniet van de natuur terwijl u het avontuur van uw leven beleefd. We gaan Kajakken op de wateren van het meer van Nicaragua of Cocibola, een van de tien grootste meren van de wereld, hier bewonderen we de schoonheid van Granadas vulkaneneilanden en de natuur die ze omringt. U heeft daar een zelfstandige lunch. En aan het einde van de middag kunt u zelfstandig gaan lunchen in Managua.




Overnachting in het Angel Azul hotel,standaard kamer, inclusief ontbijt.




Dag 8 Vertrek




Uw wordt vandaag terug vervoerd naar het Managua vliegveld voor uw terug vlucht.




Inclusief







    • Vervoer bij uw aankomst en vertrek







    • Al het bassis vervoer wat omschreven wordt.







    • 2 overnachtingen in het Angel Azul Hotel, met een standaard kamer.







    • 2 overnachtingen in het Best western Las Mercedes hotel, met een standaard kamer.







    • 3 overnachtingen in het Patio Malinche hotel, met eens standaard kamer.







    • De tours naar:De Telica Vulkaan, de zandboard tour, de avontuurlijke nacht tour naar de Mombacho vulkaan, de eilanden tour.







    • Het kajakken in het meer van Nicaragua







    • Alle belasting en service kosten.






Wat moet u meenemen:







    • Wandelschoenen







    • Zonnenbrandcreme







    • zwemkleding







    • Casual kleding, om in te dineren.







    • Muggenspray







    • De kaart van Nicaragua







    • Sandalen







    • Zonnebril







    • Hoed







    • Noodzakelijke medicijnen







    • Reischeque







    • Contant geld







    • Regenjas







    • Een zakformaat woordenboekje:Engels/Spaans







    • Een kleine verbanddoos







    • Een verrekijker







    • Digitale of normale camera met een rolletje







    • Uw paspoort







    • Creditcard







    • Rijbewijs









Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.



Warning: mysqli_num_rows() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/flydrond/public_html/templates/MainView.php on line 1441
Vulkanen en Meren in Nicaragua 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail






© Copyright 2008-2024  flydriverondreis.nl
v2.0180518