10 daagse rondreis Noord Oman Afbeelding 10 daagse rondreis Noord Oman
10 daagse rondreis Noord Oman
Bestemming: Rondreizen Oman - Rondreizen

10 daagse rondreis Noord Oman


Een stoere fly-drive met 4WD. U doorkruist alle delen van Oman, inclusief Musandam in het Noorden. Er zit een aantal schitterende off-road tochten tussen. U slaapt in de woestijn, bezoekt het prachtige gebergte van Al Hajar, maar rijdt ook veel langs de kust naar de Omaanse fjorden.

Fly and Drive o.b.v. Onbekend



Algemeen

Een stoere fly-drive met 4WD. U doorkruist alle delen van Oman, inclusief Musandam in het Noorden. Er zit een aantal schitterende off-road tochten tussen. U slaapt in de woestijn, bezoekt het prachtige gebergte van Al Hajar, maar rijdt ook veel langs de kust naar de Omaanse fjorden.

*4WD huurauto *Inclusief Musandam in het Noorden *Zie fjorden en dolfijnen *Slapen in de woestijn *Ook mogelijk met chauffeur

Vlucht informatie

U vliegt met KLM

Inclusief

  • retourvlucht per KLM Amsterdam-Muscat/Dubai-Amsterdam - luchthavenbelastingen en brandstoftoeslag - transfer bij aankomst - autohuur cat. C (4-wheel-drive) vanaf dag 2 t/m vertrek - hotels en tentenkampen zoals genoemd in de reisopzet (of vergelijkbaar) - verblijf o.b.v. logies/ontbijt (Ras al Hadd en 1000 Nights Camp o.b.v. halfpension)

Exclusief

  • excursies en entrees - overige maaltijden - benzine - alle onder de voorwaarden van de autohuur genoemde extra's - uitgaven van persoonlijke aard - reis- en/of annuleringsverzekering - bijdrage Calamiteitenfonds - eventuele visumkosten - eventuele toeslag voor een duurdere boekingsklasse van KLM

Dagprogamma

1: Amsterdam-Muscat

Na de vlucht met KLM transfer van het vliegveld naar Ruwi Hotel in Muscat.

2: Muscat en omgeving (ca. 50 km) In de ochtend wordt uw huurauto afgeleverd in het hotel. Daarna ruim tijd voor de hoogtepunten van Muscat : bezoek in de ochtend de Grote Moskee met plaats voor 20.000 gelovigen, het paleis van sultan Ibn Qaboos en de Muttrah souk, waar u een uitgebreide keuze vindt van allerlei Omani waren en souvenirs. Overnachting weer in Muscat.

3: Muscat-Fins-Wadi Tiwi-Sur-Ras al Hadd (ca. 380 km) Langs de rotsachtige kust van Fins op weg naar Wadi Tiwi, bekend als het dal van de 9 dorpjes. In Sur is de oude vissershaven waar nog op de traditionele manier Dhows worden gebouwd. Daarna door naar Ras Al Hadd, waar soms meer dan 20.000 schildpadden hun eieren komen leggen. U overnacht in Ras Al Hadd.

4: Ras Al Hadd-Asilah-Wadi Bani Khalid-Wahiba Sands (ca. 280 km) Vandaag deels off-road via Asilah naar Wadi Bani Khalid, een schitterende oase. Daarna de zandwoestijn in met al zijn prachtie kleuren. U overnacht in een tent in een tentenkamp waar u kennis maakt met het leven in de woestijn. Geniet van de stilte en de onvoorstelbare sterrenhemel. U overnacht in 1000 Nights camp.

5: Wahiba Sands-Ibra-Izki-Nizwa (ca. 220 km) Vanuit de woestijn rijdt u via Ibra (een van de oudste steden van Oman) en Izki naar Nizwa. Het vertegenwoordigt het oude Oman met prachtige gebouwen en bezienswaardigheden, zoals het fort, het kasteel en de souk waar de kooplieden in hun witte galabiya's hun waar aanbieden. Op vrijdagen is er een veemarkt. U overnacht in Nizwa.

6: Nizwa-Bahla/Jabrin-Al Hamra-Nizwa (ca. 150 km) Vandaag een rit door het Hajar gebergte. In Bahla/Jabrin zijn prachtige oude forten te bezichtigen. In Al Hamra zijn nog zeer oude Omaanse huizen te zien, waar veel handwerk wordt getoond. Overnachting weer in Hotel Falaj Daris

7: Nizwa-Rustaq-Sohar (ca. 230 km) In Rustaq vindt u opnieuw een van de indrukwekkende forten van Oman. Daarna terug richting de kust naar Sohar, zusterhaven van Rotterdam. In Sohar ligt een fort uit het jaar 179. U overnacht in Hotel Sohar Beach.

8: Sohar-Khasab/Musandam (ca. 375 km) Langs de kust naar het meeste Noordelijke stukje van Oman. Een lange rit, maar zeer de moeite waard. In Musandam vindt u fjorden die aan Noorwegen doen denken (met alleen iets andere temperaturen). U overnacht in Musandam.

9: Musandam (ca. 50 km) Een rustige dag in dit prachtige bergachtige gebied. Er is in Khasab (de belangrijkste plaats) een kasteel en een museum. U kunt op de hoogste berg genieten van een prachtig uitzicht. Ook kunt u met een traditionele dhow een tocht door de baaien maken waarbij u grote kans heeft om dolfijnen te spotten. Overnachting opnieuw in Hotel Atana Musandam

10: Khasab-Jebel Harim-Dubai ( ca.220 km)-Amsterdam U rijdt langs de hoogste piek van Musandam en dan langs de kust naar Dubai via een aantal van de andere Emiraten. U levert de auto in aan de receptie van het Airport Hotel Dubai en vliegt in de avond met KLM naar Amsterdam.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.


Warning: mysqli_num_rows() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/flydrond/public_html/templates/MainView.php on line 1441
10 daagse rondreis Noord Oman 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail






© Copyright 2008-2024  flydriverondreis.nl
v2.0180518