9 Daagse OffRoad Oman Rondreis Afbeelding 9 Daagse OffRoad Oman Rondreis
9 Daagse Off Road Oman Rondreis
Bestemming: Rondreizen Oman - Rondreizen

9 Daagse Off Road Oman Rondreis


Een zeer avontuurlijke fly-drive met diverse off-road routes en drie overnachtingen in verschillende tentenkampen. U rijdt met een 4WD door het schitterende Hajar gebergte, volgt de onverharde route van Ar Rustaq naar Jabal Shams en vandaar door naar Nizwa. Ook om het tentenkamp in de Wahiba Sands woestijn te bereiken rijdt u off-road.

Fly and Drive o.b.v. Logies ontbijt



  • 4WD huurauto
  • 3 overnachtingen in tentenkampen
  • De stilte van de woestijn
  • Jabal Shams gebergte
  • Inclusief Oman reisgids

Algemeen

Een zeer avontuurlijke fly-drive met diverse off-road routes en drie overnachtingen in verschillende tentenkampen. U rijdt met een 4WD door het schitterende Hajar gebergte, volgt de onverharde route van Ar Rustaq naar Jabal Shams en vandaar door naar Nizwa. Ook om het tentenkamp in de Wahiba Sands woestijn te bereiken rijdt u off-road.

Vlucht informatie

U vliegt met KLM

Inclusief

  • retourvlucht per KLM Amsterdam-Muscat - luchthavenbelastingen en brandstoftoeslag - transfer bij aankomst - autohuur cat. C (4-wheel-drive) vanaf dag 2 t/m vertrek - hotels en tentenkampen zoals genoemd in de reisopzet (of vergelijkbaar) - verblijf o.b.v. logies/ontbijt (Jebel Shams Resort en 1000 Nights Camp o.b.v. halfpension)

Exclusief

  • excursies en entrees - overige maaltijden - benzine - alle onder de voorwaarden van de autohuur genoemde extra's - uitgaven van persoonlijke aard - reis- en/of annuleringsverzekering - bijdrage Calamiteitenfonds - eventuele visumkosten - eventuele toeslag voor een duurdere boekingsklasse van KLM

Dagprogamma

1: Amsterdam-Muscat Na de vlucht met KLM transfer van het vliegveld naar Hotel Ruwi in Muscat.

2: Muscat en omgeving (ca. 50 km) In de ochtend wordt uw huurauto afgeleverd in het hotel. Daarna ruim tijd voor de hoogtepunten van Muscat : bezoek in de ochtend de Grote Moskee met plaats voor 20.000 gelovigen, het paleis van sultan Ibn Qaboos en de Muttrah souk, waar u een uitgebreide keuze vindt van allerlei Omani waren en souvenirs. Overnachting weer in Muscat

3: Muscat-Ar Rustaq-Jabal Shams (ca. 220 km) Na het ontbijt rijdt u richting Al Rustaq waar u een indrukwekkend fort kunt bezoeken. Vervolgens trekt u het Al Jahar gebergte in op weg naar Tent Jabal Shams Resort voor de overnachting. Hier geniet u van de prachtige vergezichten en de stilte in de bergen.

4: Jabal Shams-Al Hamra-Bahla-Jabrin-Nizwa (ca. 140 km) In Al Hamra staan nog veel eeuwenoude huizen waar u het oude handwerk kunt bewonderen. In Bahla en Jabrin staan de mooiste forten ter bezichtiging. Nizwa is de oude hoofdstad van Oman met een fort en kasteel en een mooie souk. Overnachting in Nizwa, Hotel Falaj Daris

5: Nizwa-Jabal Al Akhdar (ca. 65 km) Vandaag een relatief rustige dag naar de groene bergen. U overnacht in hotel Jabal Al Akhdar, sfeervol aangelegd op een bergplateau met schitterende vergezichten.

6: Jabal Al Akhdar-Izki-Ibra-Wahiba Sands (ca. 280 km) Via Izki naar Ibra, een van de oudste steden van Oman en thuisbasis van een van de belangrijkste stammen de Al-Harthy. Dan de rit door het uitgestrekte landschap met zandduinen, soms meer dan 200 m. hoog. In de avond kennismaking met het leven in de woestijn. U overnacht in 1000 Nights Camp, een tentenkamp en geniet van de stilte en de talloze sterren aan de hemel.

7: Wahiba Sands-Wadi Bani Khalid-Asilah-Ras al Jinz (ca. 230 km) Vandaag richting de kust naar de schitterende oase Wadi Bani Khalid. Vervolgens via Asilah nar Ras Al Jinz, het centrum van de schildpadden in Oman. U overnacht in het Turtle Reserve Camp waar u 's avonds de gelegenheid heeft om de schildpadden te zien.

8: Ras Al Jinz-Sur-Wadi Tiwi-Fins-Birmah Sinkhole-Muscat (ca. 360 km) Na het ontbijt naar Sur, waar bij de oude vissershaven nog met de hand de traditionele Dhows worden gebouwd. Wadi Tiwi staat bekend als het dal van de 9 dorpjes. Via Fins met zijn rotsachtige kust komt u bij Bimah sinkhole, een kalksteen krater. Dan terug naar Muscat waar u weer overnacht in Hotel Ruwi

9: Muscat-Amsterdam Een ontspannen laatste dag in Oman. In de avond levert u de 4WD in op het vliegveld en vliegt terug naar Amsterdam



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Inclusief
  • Retourvluchten volgens programma
  • Luchthavenbelasting
  • Aantal overnachtingen naar keuze
  • Verzorging naar aanleiding van programma


Exclusief
  • Calamiteitenfonds, eenmalig 2,50,-
  • Evt. reis- en/of annuleringsverzekering
  • Persoonlijke uitgaven en entreegelden
  • Ruimbagage (afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij)
  • Lokale belastingen (bijv. toeristenbelasting)
  • Reserveringskosten, eenmalig 28,-


Overige Informatie
U neemt geheel vrijblijvend een optie op de reis naar uw keuze.
Na ontvangst van uw aanvraag, sturen wij u een overzicht toe, waarin u alle details van de reis, waaronder de vluchtgegevens kunt teruglezen.
Na uw akkoord zullen wij de reis pas definitief voor u vastleggen.
Als u nu een optie neemt betaalt u geen reserveringskosten.

We proberen de beschikbaarheid zoveel mogelijk up-to-date te houden, maar het kan soms voorkomen dat uw gewenste vertrekdatum niet meer beschikbaar is. In dit geval zullen we in overleg met u een passend alternatief zoeken.


Warning: mysqli_num_rows() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/flydrond/public_html/templates/MainView.php on line 1441
9 Daagse Off Road Oman Rondreis 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail






© Copyright 2008-2024  flydriverondreis.nl
v2.0180518